El Dorado: The Colombian Ascension Codes

Lieve mensen, deze Zoom gaat over een zeer verruimende, krachtige wereldblauwdruk m.b.t. de ascensie van de mens en de Aarde: Het betreft het land COLOMBIA! We gaan tijdens deze Zoom werken vanuit ons Bron-bewustzijn, in samenwerking met de Kogi-Spirit. De Kogi’s zijn inheemse stammen die o.a. hoeders zijn van de werelden die aanwezig zijn achter het matrix-model van de natie Colombia.

Om meteen met de deur in huis te vallen: Colombia IS de omgekeerde wereld! Colombia is onze innerlijke, gouden kaart om vanuit een afstemming van buiten dit matrix-model deze matrix te betreden om volledig te overzien waar alle werkelijkheden, overtuigingen zijn gedraaid. Colombia is het overzicht van hoe werkelijke verbindingen vanuit heelheid via talloze zielenconstructies in een dualistische afhankelijkheid terecht zijn gekomen. Colombia is een reikwijdte om het hele verbindingsstelsel onder de loep te nemen. De hele aard van hoe wij als wezens met onszelf en elkaar interacteren. Colombia is de grote heler van projectie verslavingen die aanwezig zijn binnen onze blinde vlekken. Hierin worden alle gelaagdheden van de galactische psyche belicht en doorgelicht. Colombia is het evenwichtige veld waarin de mannelijke en vrouwelijke programma’s beiden tegelijkertijd toegang hebben tot hun (innerlijke) wereldoverzicht. Colombia is de macro-kosmos die vanuit microscopische precisie onze eenheidsbelevingen onderzoekt die zijn ontstaan vanuit de vallen in bewustzijn. Juist het wonderlijke liefdevolle krachtenveld achter Colombia heeft het vermogen om al onze patronen up-te-graden naar de werkelijke betekenissen. Wat wil er nu echt gecommuniceerd worden? Waar liggen de verlangens nu werkelijk? Wat is de Geest van alle bedoelingen, uitzettingen? Colombia is ons inplugsysteem om achter de sluiers te kunnen kijken. Colombia is de kracht waarin de werelden achter mannelijk en vrouwelijk door de biologische programma’s weer gaan overzien. Het is de helende pomp waarin de werkelijke eenheidsbeleving wordt hersteld en het cyberbiologische mannelijk-vrouwelijk programma heelt van alle subtiele en minder subtiele verslavingen en afleidingen. Colombia herbergt één van de planetaire zonneschijven die de rode draad zijn voor de ascensie van de mensheid. Colombia is een MOEDERCEL-land, en het vermogen om te herrijzen uit het hele matrix-verbindende stelsel. Colombia is het vermogen van de moeder om vanuit het niets terug te shiften naar de werkelijke, oorspronkelijke connecties. Het is het vermogen om het grote gat te doorzien en helen. Colombia is een HEALING CENTER. Het heelt het Columbus virus systeem. Tijdens deze Zooms gaan we heel diep in op hoe dit werkt en welke vermogens aanwezig zijn binnen de Colombiaanse Solar Disc? Hoe loopt deze samen met Mu en Atlantis? Wat hebben de Kogi hiermee te maken? Hoe kun je vanuit je eigen Bron je innerlijke Kogi-kwaliteiten ontsluiten en ervaren?

Tijdens deze Zooms gaan we diep in waarom juist het land Colombia de naam draagt van Kristoffel Columbus. Hoe werkt het geavanceerde, zeer gelaagde mind-control virus die via Columbus over de Aarde en de mensheid werd gelegd? Wat speelde er nu werkelijk af achter de schermen met Columbus? Hoe diep gaat het Columbus stuk en welke impact heeft het? Waarom zijn de blauwdrukken van Spanje en Portugal en de Rooms-Katholieke Kerk hier direct aan gelinkt? Hoe hebben de intergalactische wezens die achter Columbis schuilgaan letterlijk ‘de wereld omgedraaid’?We gaan een vanuit een innerlijke, galactische kernkracht in onszelf een opening maken in de Columbus-schil die via zeer geavanceerde mind control in de collectieve planetaire ziel aanwezig is.

Colombia herbergt een kracht om terug te shiften naar de oorspronkelijke eenheid en licht te werpen op alle zielenverstrengelingen en ons gehele verbindingsstelsel dat leeft via de onbewuste seksuele creatie-database/energiehuishouding van de mens.
Welke programma’s zijn hier ingevoegd en hoe kan de innerlijke Colombiaanse kernkracht dit aftapsysteem doorzien en overschrijven? Hoe is het mogelijk om te resetten zodat jouw heelheid ten aller tijden zichtbaar op de eerste plaats staat, om van daaruit bewuste, kloppende verbindingen met jezelf en anderen aan te gaan, voorbij de dualistische emotionele matrix?

We gaan het tevens hebben over waarom juist Colombia het middelpunt werd van de planetaire cocaine-handel en welke matrix er werd ingevoegd om de aandacht af te leiden van de oorspronkelijke emoties en het heelheidsprincipe waar Colombia voor staat. We gaan onder anderen intunen op de krachtplekken die aanwezig zijn achter Cali en Medellin, wat 2 krachtige middelpunten werden van de drugskartels, waaronder van Pablo Escobar. We gaan tot in detail in hoe ver de psychische verlaving in de mens werkt, en hoe de Colombia blauwdruk een krachtenveld is om dit alles terug te brengen naar het oorspronkelijke perspectief. Hierdoor is volledige heling mogelijk.
Ook gaan we ervaren hoe het is om krachtplekken als El Infiernito, Las Lajas, het Minca gebied, Tayrona NP en de Andes en regenwoud frequenties die de genetische informatie van de Colombiaanse blauwdruk in zich dragen.

Tijdens deze 2 Zoomavonden gaan we verschillende meditaties doen om het innerlijke COLOMBIA te ervaren in wat het-is.

De 2 Colombia avonden zijn op vrijdag 16 en donderdag 22 april 2021. Beide avonden beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:20 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (dit is de gezamenlijke prijs voor de 2 avonden). Opgave kan via galacticheartcentre@yahoo.com .
Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen is het tevens mogelijk om de opnames te ontvangen. Ook hiervoor is de uitwisseling 30 euro per deelnemer.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.

Much love, Nanco Immanuël