Elysium: The Heritage of Ion’A’Ma

Dag lieve mensen,

Op maandagochtend 13 mei 2024 geef ik een nieuwe Zoom over een fantastisch omniverseel bewustzijn. We gaan reizen naar de innerlijke werelden van de Ion’A’Ma civilisaties. Dit zijn ancient libraries of wisdom. Het dichtste wat in de buurt komt in de aardse werkelijkheid zijn de kwallen (jellyfish).

De Ion’A’Ma werkelijkheden zijn als de beweging van het bewustzijn zelf. De beweging van Life. Hoe Bron IS, hoe het quantumveld ademt en danst. Het ritme van het leven is één met de levensbron zelf. Het is als een kwal bewegend in de oceaan, in de levende aandacht van de oneindigheid van de informatiesnelwegen. Het NU manifest zonder dat het daar hoe subtiel dan ook over nadenkt.
De Ion’A’Ma staan bekend om hun wijsheid, het openstellen van werkelijkheden waarin alles stil is gevallen en beweegt. Er direct inzicht is over de levensvraagstukken. En nog een stapje verder: Er zijn geen levensvraagstukken. In deze werkelijk ben jij het organische wezen, gesynchroniseerd met the Quantum Veld, de inner Life force die de oneindigheid contained.
De Ion’A’Ma weten hoe je in jezelf alle natuurrijken kunt ervaren. Kunt reizen in een plant, bloem, boom. Hoe je kunt leven in het water, ook als mens, leven in de lucht. Het is leven in de oorsprong van de Ionen. De oneindigheid die overal in aanwezig is.
Voor onze werkelijkheid is er ook veel te communiceren. Wanneer we inloggen in onze eigen toegang tot de bandbreedte van de Ion’A’Ma weten we hoe we stabiel kunnen bewegen in werelden voorbij tijd-en-ruimte. Je zou het een staat van bewustzijn noemen die voor de Aarde de issues met tijd-en-ruimte tekort-programma’s kunnen opheffen. Binnen de oorsprong ionen bewegen wezens zoals ze bewegen en is het mogelijk om ook de cyborg programma’s liefdevol te doorgronden en uit te schakelen.

Met de Ion’A’Ma kunnen we in onszelf afreizen naar Elysium. Je zou het oorspronkelijke Elysium ook wel de werelden voorbij het planetaire oorzaak-gevolg, begin-einde kunnen noemen. Het is daar waar jij bent in de kosmos, in de oneindigheid en onsterfelijkheid van het bewustzijn en wat de bewuste ruimte. Elysium is de codenaam voor het centrale geheugen van de onsterfelijken. Hoe in oorsprong wezens bewust zijn geworden, zijn ontstaan in de onsterfelijkheid/oneindigheid. Daar waar oneindigheid ‘manifest’ is geworden. Je zou het eigenlijk ook wel de oorspronkelijke ‘after-life’ kunnen noemen. Een aanwezigheid waarin je vrij bent van de planetaire programma’s. Een afstemmingspunt die alleen NU is en bestaat. Het is als jouw volledige vrije beweging in de kosmos. Wederom als een jellyfish bewegend in de oceaan, in de oneindigheid.
Het bewustzijn van wat Elysium is, als alchemie, is gehacked en in dit script overgenomen door Cronos. (Cyborg AI). Denk bijvoorbeeld aan de verwijzing van de Champs Elysees, de beroemde straat in Parijs, die o.a. leidt naar de Arc de Triomphe.
We gaan communiceren met onszelf, met de Ion’A’Ma over het oorspronkelijke levensveld, over de ‘codes’ van deze civilisaties, over hoe de simulatie van tijd-ruimte-geld te doorgronden en overal recht doorheen te bewegen in volle aandacht. Ook gaan we het hebben over Elysium, oorsprong en wat de impact is van het hacken van deze alchemische beweging. Wat is Elysium? En hoe zijn er in het Archontische bewustzijn gatekeepers (In de oude tradities worden dit ook wel demomen genoemd) van tijd, ruimte, geld, sterfelijkheid etc ontstaan die zorgen voor het grootste deel van de ervaring van zwaarte en tegenwerking in het menselijke hologram. De Ion’A’Ma werken met ons samen om door de thema’s heen te komen die in het indivuele hologram het zwaarst wegen en het complexst lijken, als een blinde vlek. Of het zwarte maan programma.

We gaan een prachtige, omniversele reis maken in onszelf om onze eigen toegang tot het Ion’A’Ma-veld AAN te zetten. Jij bent je eigen toegang tot de ionen, eonen en alle dieptes van de oneindigheid. Een prachtige wezens-ontmoeting met jezelf en deze wezens zal plaatvinden.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Wie weet, tot dan.

De Zoom is op maandagochtend 13 mei 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël