Equinox Ochtend Zoom: Lorah Elidhirim: Opening the Flower

Dag lieve mensen,

Op donderdagochtend 21 maart 2024 geef ik de ochtendzoom over de frequenties van de Lente-Equinox. Dit is de tweede Zoom in een reeks van 3.
Tijdens deze Zoom gaan we werken met de Lorah Elidhirim, één van de oorspronkelijke ouderlijke rassen van de Mens (het oorsprong humanoide-bewustzijn). De Lorah’s is een elven-civilisatie wiens bewustzijn helemaal teruggaat naar het OER. Daar waar Bronbewustzijn zijn full-senses operationeel heeft. Het vermogen om het oneindige, onsterfelijke levensveld te ZIJN, te ervaren, te voelen. Afgestemd op de innerlijke Bron des levens. De Lorah’s zijn zeer gerespecteerde wezens binnen alle universa, omdat zij het levensveld zijn en stabiliseren voor oneindig veel rassen. Je zou hen kunnen zien als een ‘leraren-ras’ om in volle eerbied met al-dat-is om te gaan, juist omdat het levensveld bent en volop kunt ervaren. Het bewustzijn hier gaat ook echt terug naar een realiteit waarin alle zintuigen vol operationeel en in beweging zijn.
Er zijn al verschillende workshops via Zoom geweest m.b.t. de Lorah’s, en dit is iedere keer weer een thuiskomen, voor zoveel mensen die weer aankomen in dit veld!

De verbinding wordt hersteld en ‘hervonden’ in ieders eigen hart. Het geboorterecht om weer aanwezigheid te zijn in deze innerlijke realiteit, waar alle senses intact zijn.

Tijdens deze ochtendzoom gaan we met de Lorah’s afstemmen op de ontstaanscodes van de innerlijke bloem. Ofwel wat wij hier als bloem zijn gaan ervaren. De bloem die ontkiemt, die een eigen ontstaan heeft, een eigen oorsprong, een veiligheid, een reikwijdte waarbinnen het volledig open is en open kan gaan. Hoe werkt de bloem in onze menselijke psychologie?

Wat is er nodig voor de mens om vanuit volledigheid open te gaan? Waar zit de bandbreedte van bewustzijn en veiligheid waardoor je vanuit je werkelijke gezicht, de kern van alle kernen, open kunt bloeien, zonder om te hoeven kijken? Zonder in de dualistische tak van ‘op je hoede zijn’ te zijn? Wat is er nodig om volledig vanuit jezelf in jezelf te kunnen vallen, recht door de bandbreedtes van de schillen en het fysieke lichaam?
De codes van de Lente-Equinox lopen samen met ons menselijk vermogen om weer in deze gewijde, ingebedde, bewuste kern van onszelf te zijn. Om je oorspronkelijk geheugen in beweging te brengen rondom de ‘geometrie’ van de bloem. De alchemie, de betekenis, de waarde, de liefde die zich ontvouwt, recht door alles heen. Daar waar kwetsbaarheid en werkelijke kracht samen zijn. Het open veld!
We gaan hierin onze volle senses benutten in ons mens-Lorah bewustzijnsveld.
Moge het gevoeld worden binnen heel je wezen.
Het wordt een vitale reis waar je er volledig bij bent en vanuit je initiërende vermogens jezelf aan mag zetten in de werkelijke Levensbloem.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagochtend 21 maart 2024. De zoom is van 10:00u t/m 12:20u. De uitwisseling is 10,33 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10,33 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël