Extra Zoom: Individuele en Collectieve Bekrachtiging: The Eye of the Storm

Aanstaande zondagochtend 28 juli 2024 geef ik een nieuwe extra Zoom puur op resonantie. Dit is een nieuwe Zoom, een nieuwe transmissie afgestemd op een innerlijke levenskracht die ik ‘de Oog van de Storm’ noem. Deze is voor iedereen te volgen die bewust plaats wil nemen in het veld-van-wezens, het verenigde veld! Ik zal een korte tekst hieronder toevoegen.

Deze Zoom is een diepgaande reis in het oorspronkelijke, collectieve geheugen, waarin wij als wezens samen-ZIJN achter alle persoonlijks-en-emotionele lagen. Hierin gaan we verdiepen en extra herinneren wat we hier komen doen, zeker binnen de Benelux! Het bewustzijn op de innerlijke life-force groeit gigantisch, en tevens ook de economische, farmaceutische en politieke controle-agenda’s. Nederland en België zijn een centrumpunt van een experiment-zone, waarin gehoorzaamheid wordt getest in de uitrol van het nieuwste van het nieuwste. Veel mensen worden steeds bewuster van hun kracht, maar het kan tevens veel vergen om te blijven staan in velden die zich ‘agressief’ lijken te vernauwen. Wij zijn de Eye of the Needle binnen deze Tijd van de Grote Verdrukking. Wij zijn de kracht, de doorgang, de mogelijkheid.
Terwijl we dagelijks te maken hebben met cloud-seeding, chemtrails, AI, belangenverstrengelingen, ongekozen leiders, manipulatie, mind-control, prijsstijgingen, het geldweb etc doen de Cabal-machten pogingen om meer voedseltekorten te simuleren en nog zoveel meer.
Tijdens deze Zoom stel ik voor om even heel bewust te ‘boosten’. Dik een uur samen-zijn in een veld van kracht die trilt recht door alle programma’s en (subtiele) isolatiegevoelens heen. Het is een stevig steuntje in de rug! We gaan heel bewust werken met jouw innerlijke oog van de storm, de ruimte tussen de atomen. Jij bent in jouw werkelijke kracht vanuit je hart, onderscheidend wie-jij-werkelijk-bent. We gaan vrij reizen in de ruimte tussen de atomen. We gaan het Etna-bewustzijn in, stevig staand en ‘mastering your elemental consciousness’.

Door middel van een geleide meditatie-transmissie reizen we af naar het oorspronkelijke eenheidsveld waar er balans is tussen gezonde individualiteit en het gezonde we-bewustzijn. De EN-EN factor. Laten we heel bewust met zachte, maar ook zeer gerichte bliksem/donderkracht een verdere beweging bewerkstellingen in onszelf en het schaduwgrid wat door tijdslijnen over de mensen en de planeet is uitgerold. Wij zijn wezens van een gigantische, oneindige kracht.

De Zoom is aanstaande zondagochtend 28 juli 2024. Aub voel je vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Ik vraag een kleine bijdrage van 5 euro per deelnemer. De Zoom-meeting is van 10:30 uur t/m 11:50 uur. Voor opgave mail naar galacticheartcentre@yahoo.com . Het is ook mogelijk om de opname aan te vragen wanneer het niet lukt om live deel te nemen.
Wie weet tot dan. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Warme groetjes, Nanco