Extra Zoom: The Israel/Palestine Formula, deel II

Dag lieve mensen, afgelopen maandagavond gaf ik een extra Zoom over het script, de geprogrammeerde werkelijkheid die we nu waarnemen als het Israël/Palestina conflict. We kwamen met een prachtige, grote groep samen. Waarvoor mijn hartelijke dank.
Ik voel dat het voor nu nog niet klaar is en er nog een vervolg dient te komen om nog verder de oorspronkelijke werkelijkheden in onszelf in te gaan, waardoor we veel makkelijker kunnen doorzien wat er wordt uitgespeeld. Wat is er werkelijk gaande in het Midden-Oosten en waarom juist nu? Hoe groot is de omvang van de essentie en de invoegingen op het filmdoek?
Tijdens deze Zoom gaan we meer facetten behandelen, waarin we dit keer ook Libanon en Syrië erbij halen. Wat zijn al deze wezenslagen in onszelf? Wat wordt er gecommuniceerd?
We gaan nog verder in op de verhoudingen en welke impact het in oorsprong op jou heeft en wat de simulatoren proberen te bewerkstelligen. Jouw aanwezigheid is jouw volle kracht.
We gaan een avond in vol bekrachtiging via een transmissie en kennisuitwisseling, de hypnose-lagen van profetie openbrekend.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen.
Deze extra Zoom is op donderdagavond 19 oktober 2023. We beginnen om 19:20 uur en eindigen rond 21:45 uur. Inloggen kan vanaf 19:10u.
Lieve mensen, ik wil jullie vragen om een kleine bijdrage naar draagkracht als uitwisseling, en om mn levenswerk te ondersteunen. De uitwisseling graag overmaken op: rek nr: NL84 KNAB 0514485035 tav N. Nieling, onder de titel: 19-10.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .

Iedereen kan inloggen via deze weblink: https://zoom.us/j/8565597165?pwd=Z0FmTE9GMEJXamlLcVNNVlRMS0pQdz09 

Ik zal de meeting opnemen en de opname na afloop plaatsen op het Telegram Forum, in het Telegram Kanaal, op deze webpagina van mn website en in het Facebook Forum. Van daaruit kan iedereen de bestanden een week lang downloaden. Ik zal de bestanden dus niet naar iedereen doormailen!
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen.