Extra Zoom: Update Wereldsituatie

Hallo lieve mensen,
Aanstaande vrijdagavond 20 augustus 2021 ga ik een extra Zoom geven om de meest actuele thema’s op NL en wereldschaal te behandelen. Zoals jullie allen weten zal de medische dictatuur (vax paspoorten etc) officieel bekrachtigd worden in NL vanaf 20 september. Dit is heel bewust op de toon van de herfst-equinox gezet. Tijdens deze avond zal ik diepgaande inzage geven over wat er momenteel gaande is, planetair en galactisch. Welke veranderingen zijn er gaande? Waar beweegt de mensheid uit en naartoe en hoe reageert het Archontisch bewustzijn? Wat zijn de mogelijke scenario’s die de Demiurg via de elite op Aarde wil uitrollen? 
We zullen ingaan op het stadium waarbinnen we ons nu bevinden en werken met tools om nog bewuster bij jezelf te blijven.
Ook zal ik ingaan op de blauwdruk van Afghanistan en het Taliban-script dat wordt uitgerold. Wat gebeurt hier nu werkelijk? Wat wordt hier nu werkelijk gecommuniceerd? Wat symboliseert Afghanistan in onszelf? Wat betekent dit rijke land van goud, olie en lapis lazuli? Hoe liggen de verhoudingen en wat wordt er nu uitgespeeld? Afghanistan is een zeer essentiele sleutel voor de mensheid om de oude tijdslijnen/cycli definitief ‘achter te laten’. 
En vooral hoe is de wereldagenda rondom Covid gekoppeld aan Afghanistan? 
Tijdens deze avond zal ik een diepgaande bekrachtigings meditatie geven om een doorgang te bieden door dit script. Knowledge is power.
Laten we heel bewust het volgende bewustzijns-stadium in onszelf en met elkaar ingaan. 
Wie weet, tot vrijdagavond 20 augustus 2021.De Zoom begint om 19:10 uur en eindigt rond 22:20 uur. Inloggen kan vanaf 19:00u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer en voor de mensen die graag de opname willen ontvangen. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na aanmelding zal ik je een praktische mail toesturen. Voel je aub vrij om deze mail door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot vrijdagavond.
Love, Nanco Immanuël