Eye of the Serpent: The Medusa Chronicles

Dag lieve mensen, op woensdagochtend 18 mei 2022 geef ik een diepgaande, inzichtelijke en gelaagde Zoom over het Medusa-bewustzijn. Het zal gaan over de intergalactische oorsprong van de ‘slangenenergie’. Medusa komt veelal terug in de Griekse en ‘Turkse’ mystiek, en staat bekend als de ‘Godin’ die eerst in de oorspronkelijke ervaringswerelden vertoefde maar door haar val veranderde in een wezen met slangen op haar hoofd. Hierin werd ze in de mythologie ‘vervloekt’ en niet meer erkend als ‘Godin’. Ze werd een wezen waarbinnen iedereen versteend die in haar ogen kijkt.
Tijdens deze Zoom gaan we afreizen naar de oorspronkelijke alchemistische betekenis binnenin onze ziel. Om Medusa te kunnen ervaren dienen we eigenlijk in onszelf af te reizen naar het vermogen om het bewustzijn te behouden, om bij onszelf te blijven, volledig feeling te hebben met al-wie-wij-zijn. Het heeft te maken met de puurheid van de onbevlekte Spirit, onze lichtconceptie, en de diepe onveiligheid die is ontstaan doordat we uit verbinding zijn gegaan met al-wat-is. Om Medusa te kunnen voelen en begrijpen dienen we terug te gaan naar de oer-waarde van de slang, de gevoeligheid, de oerkracht van een wezen dat wij slangenenergie zijn gaan noemen. Medusa is eigenlijk ons vermogen om te kunnen zien hoe het bestaande matrix-systeem via onze zielen en de ruggegraat is opgebouwd. De Medusa-doorgang symboliseert het vermogen om het epicentrum van de vrouwelijke wond te doorgronden. Medusa is de doorgang door de wond van het vrouwelijke, de hoedster van de bibliotheek waarin alles wordt gezien waar het vrouwelijke bewustzijn in vast zit en vast is gezet. Het vermogen om uit de individuele-en-collectieve hypnose te stappen behoort haar toe. Daardoor is het wel belangrijk om vanuit de Medusa te voelen en zien hoe dit systeem in elkaar is gezet. Het vraagt meesterschap over gevoel, emoties, gedachten, projectie, synchroniciteit en vooral afstemming vanuit je ware stilte om te ervaren wie jij bent en waar je vandaan komt. ZIEN WAT IS!
Tijdens deze Zoom gaan we de diepte in van de galactische ‘zielenpsychologie’ om Medusa en de oorspronkelijke slangenbibliotheek/slangenenergie weer te ontsluiten. Hierin reizen we heel bewust door de verschillende gelaagdheden van de slang. De slang wiens hologram is gehackt en hier in de matrix wordt gebruikt voor alle vormen van hypnose, slapen, in slaap vallen, wegvallen op cruciale momenten, geheugenverlies, energieverlies, niet-scherpte, projecties, overleven, tekort, en het in stand houden van dualiteit. De slang wordt gebruikt om de mensen ziekte/in tekort te houden zodat de aandacht binnen de trillingszones van de matrix blijven. De codes van het oorspronkelijke ontstaan van de slangen doen precies het omgekeerde, en staat symbool voor de volledige doorstroming van onze heelheid.
Tijdens deze Zoom gaan we de Medusa-bibliotheek in onszelf betreden en nemen we de blauwdrukken mee van o.a. Griekenland, Mount Olympus en Istanbul, waar resonantievelden/drukpunten zijn om Medusa meer te kunnen ervaren en zien in de verschillende gelaagdheden.
De Zoom is een balans tussen bekrachtiging via meditaties en kennisuitwisseling.
We gaan samen de diepte in. Het belooft weer een prachtige Zoom te worden. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op woensdagochtend 18 mei 2022. We beginnen om 10:00u en het duurt tot 13:30 uur. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere deelnemer krijgt standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Ik kijk er naar uit.

With love, Nanco Immanuël