Fall Equinox Avondzoom: The Sirian White Lodge: Moving Through the Dome

Dag lieve mensen,

Op donderdagavond 21 september 2023 geef ik de Herfst Equinox Avondworkshop via Zoom. Dit is een kortere workshop waarin we een prachtige combinatie van interdimensionale realiteiten binnengaan: Namelijk de Siriaanse White Lodge en de interdimensionale koepel (The Dome) die om de Aarde heen is geplaatst.

De Siriaanse White Lodge is een gerealiseerd, bewuste ‘tempel’ in de Sirius A wereld, waar wezens heel bewust in hun oneindigheid verblijven. Het is een volledige vitaliteits-ruimte, een allesomvattende ruimte, waar wezens binnen welke evolutie dan ook, kunnen verblijven om in een volledig levensoverzicht te zijn. Een levensoverzicht over bestaansniveaus, paralelle realiteiten. Hierin is het wezen bewust van zn oorspronkelijke ZIJN, zijn of haar oorspronkelijk ontwerp (The Original Seed). Hierdoor is het mogelijk om het oneindige veld te zijn, en ook in te brengen in realiteiten waar dat nog niet bewust wordt beleefd.

Dit is een frequentieveld waar wezens kunnen beleven hoe oorspronkelijk opladen werkt. Een allesomvattend opladen, als een doorlopende stroom van het AL. Dit is een niet-geinfecteerde werkelijkheid waarin ook het behoud van dit ‘opladen’ centraal staat. Dit is een werkelijkheid waarin je doorziet waar energie wordt ‘verloren’.
We gaan hierin aan het werk met ons eigen bewustzijn in relatie tot de designers van de Witte Lodge.

Bovenstaande staat volledig in verbinding met een ander thema die vanavond aangeraakt zal worden, de Dome, de koepel om de Aarde heen. De plasma koepel die ons in deze werkelijkheid houdt, in een voorgeprogrammeerde ruimtebeleving, een projectie/simulatiebeleving. Het is als een samenkomstpunt van alle schillen, de schillen worden van daaruit geprojecteerd, waardoor gehackte wezens ook leven in het voedingssysteem van deze projectie. Door het onbewust blijven herhalen van de projecties wordt het krachtenschild, de koepel gevoed.

Tijdens deze avondzoom gaan we binnenin ons eigen bewustzijn veel meer inzoomen op de Koepel en haar werkzaamheid. Hoe kun je dit projectieschild/scherm waarnemen? Wat zijn de functies van dit quarantaine programmerings-systeem? En hoe kan er een bewuste opening ontstaan door dit schild heen tijdens deze Equinox en de in beweging komende ‘codes’ van de komende 3 maanden? En wat is de functie van de Domkerken (de Domes, of Duomo’s?) die op strategische plekken zijn geplaatst?

Vanuit een innerlijk Siriaans veld hebben wij de mogelijkheid om ons oneindige wezen te laten bewegen door deze bandbreedtes heen. Een volledig levensoverzicht is een volledig levensoverzicht, en deze kan niet langer gelimiteerd worden door projectiesystemen. Wij mogen veel verder evalueren dan de designers van de Koepel toestaan!

Tijdens deze Zoom zullen we diepe afstemmingen doen om de Siriaanse Lodge te beleven, en ook om de Koepel te gaan waarnemen. We mogen in deze 9e maand de volle 9e kracht in onszelf beleven, waar de Sirianen voor zijn om deze te vertalen naar werkelijkheden met geometrie en vorm.
Het wordt een prachtige verdieping in ons eigen bewustzijn. Moge de herfst-equinox volop leven in jou, vanuit jou. Jij bent de Hoeder van deze prachtige galactische bibliotheek.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 21 september 2023. De zoom is van 19:10u t/m 22:00u. De uitwisseling is 10,21 euro per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10,21 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël