Fall Equinox Ochtendzoom: Lorah Elidhirim: The Keykeepers of Synchronicity

Dag lieve allemaal,

Op donderdag 21 september 2023 geef ik de Herfst-Equinox ochtendzoom. Dit is een kortere Zoom waarin we af gaan reizen naar het innerlijke oer-universum van de Lorah Elidhirim, de ancient elven, die het fundament hebben gelegd voor talloze elven-rassen. Zij zijn ouders van vele volkeren en één van de oorspronkelijke ouderlijke rassen van de humanoiden.
Deze oer-wezens zijn de oorspronkelijke hoeders van het levensveld. Het gevoelsveld, het etherische veld van het oneindige leven. Leven, as it is. Leven doorstromend in alle cellen, alle senses afgestemd zodat de werkelijke gevoelens, stemmen en klanken ervaren kunnen worden in volle diepte.

Tijdens deze ochtendworkshop via Zoom gaan we opnieuw kennismaken met dit bewustzijn in onszelf. We gaan in afstemming bewust aanwezig zijn in de omhulling van het elven-bos (The Elven Forest). De gevoelswaarde van de natuurwerelden in de Lorah-werelden. Daar waar alle zintuigen volledig afgestemd kunnen zijn, in rust en gewaarzijn zijn. Dit is een blauwdruk die voor ons van essentieel belang is, omdat hier de synchroniciteit-sleutel wordt gehoed. De Ancient Ones zijn guardians van de werkelijke stem van de natuur, waar alle senses de werkelijke ervaring kunnen beleven. Juist door de werkelijkheden van onze Aarde dienen te in deze innerlijke sleutel te zijn, om hier de werkelijk stem/stilte/communicatie te voelen van alles wat natuur is.

Deze synchroniciteit-sleutels als een prisma waarin de intensiteit volledig vanuit binnenuit wordt beleefd. Het gesynchroniseerd zijn met deze wereld is ook een volledige feeling hebben met wat synchroniciteit eigenlijk is en betekent. Wanneer dit veld, wat een geboorterecht is voor ieder levend wezen, intact en zelfbewust is in jou, is het mogelijk om de oercommunicatie van alles wat natuur is ten diepste in je hart te beleven. Ongefilterd, allesomvattend. Eigenlijk is het het oer-waarheidspunt van de innerlijke natuur an sich. Dit is hoe het is en hoe het werkelijk communiceert. Het is het ‘innerlijke telefoonnummer’ van de senses of nature in jezelf, waardoor je het te ‘pakken hebt’. Het klikt. Het is.

Tegelijkertijd: Door deze afstemming is het mogelijk om de schillen te zien, de matrix-georienteerde schillen tussen mens en natuur. Welke technologie is ingezet waardoor de werkelijke voelsprieten rondom de oer-natuurlijk-beleving niet optimaal functioneren? Hoe kan jouw innerlijke Lorah Universum een spiraal in beweging brengen waardoor je de volle afstemming kan behouden en beleven? Pure liefde, pure aanwezigheid van LIFE in al haar facetten. Je zintuigen die een grote quantumsprong maken in de beleving van het veld.

We gaan 2 vitale, interdimensionale, sensitieve transmissies doen om bovenstaande werkelijkheden meer in de ervaring te brengen. Het afgestemd zijn op je geboorterecht om deze ouderlijke essentie in jezelf te ervaren. We gaan hierin de dieptes van de Lorah-Forest in om naar een volgende diepte van bewuste aanwezigheid en communicatie te shiften. Deze transmissies zullen een basis-fundament bieden binnen de Equinox, voor de bewustzijnsontwikkeling van de komende 3 maanden.
Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn.

Deze Zoom is op donderdagochtend 21 september 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:30u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël