Fall Equinox Power Booster Meditation: England Blueprint

Dag lieve mensen,
Bij deze kondig ik aan dat ik op vrijdagochtend 23 september 2022 nog een extra 3e Herfst Equinox Zoom zal houden. De kracht en informatievoorziening die vrij mogen komen zijn gigantisch. Deze ochtendzoom zal een up-to-date verdiepingsslag zijn met betrekking tot HET VELD. Het zal gaan over de veldgebeurtenissen in de innerlijke Engelse blauwdruk. Binnen de simulatie is wereldkundig gemaakt dat de Queen is overgegaan en dit is een gebeurtenis die symbool staat voor vele mogelijkheden in het veld. Engeland is het krachtenveld van het veld, het grote oorspronkelijke web, waar het schaduwweb overheen is gebouwd. Engeland is het hoederschap van het veld van creatie. Afgestemd zijn in jezelf op creatie. Jouw aanwezigheid in het oorspronkelijke evenbeeld met Source Creator. Jouw aanwezigheid aan de Ronde Tafel. Gelijkwaardigheid.
Tijdens deze 2 uur durende Zoom zal ik samen met de groep die ontstaat upgrades doen in het innerlijke Engelse krachtenveld. Hierin gaan we een paar dagen na het begrafenis-ritueel van Elizabeth II de frequenties in die schuilgaan achter Westminster Abbey, waar bijna alle huwelijken en begrafenissen van de Engelse royalties worden gedaan. Welk drukpunt is Westminster Abbey en wat wordt er nu werkelijk gecommuniceerd vanuit het 4-dimensionale veld? Hierin zal ik ingaan hoe een centrumpunt van het reincarnatie-programma hier gehuisvest is. Wat gebeurt er wanneer Westminster Abbey’s frequentiezone wordt doorzien? Wat zit daar nu precies achter?
Tijdens de Zoom gaan we een diepgaande booster empowerment meditatie doen om de oorspronkelijke levenskracht achter Westminster Abbey en haar wapenschild aan te zetten. Tegelijkertijd is het een energetische ontmanteling van een vortex die al lang wordt gebruikt om de vrijheid van mensen en wezens te elimineren. Tijdens deze Zoom zullen we ook werken met verschillende drukpunten van Engeland om onszelf volledig neer te zetten in het veld. Manchester, Liverpool en London in het algemeen.
Op deze 23 dag van september 2022 (Westminster begint met een W= 23e letter van het alfabet) wordt er een oerveld aangezet, opengezet en sluit er een deur als basis voor de herfst van dit jaar en alles wat met tijd te maken heeft.
Je bent van harte welkom om samen dit krachtenveld aan te zetten. Samen te boosten in essentie, in levenskracht.
Ik kijk er naar uit.
De Zoom is op donderdagochtend 23 september 2022. De zoom is van 10:00u tot 12:00u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël