Fall Equinox: The Original St. Germain-Quan Yin Violet Flame Alignment

Dag lieve allemaal,

Ook dit jaar geef ik verschillende bijeenkomsten via Zoom om heel bewust de codes van de Herfst-Equinox in beweging te brengen. Ik zal 3 meetings geven. De Equinox/Solstice punten zetten de basistoon voor het bewustwordingsproces van de aankomende 3 maanden. De energie is extra gecentreerd, juist omdat de Equinox-punten (4 punten) een rechtstreeks communicatie-orgaan zijn waarin het heelheidswezen door de 4-dimensionale zwarte kubus heen beweegt. Recht door de babylonische verwarringen/controlematrix die vanuit de 4e ‘dimensie’ wordt geprojecteerd.

Op woensdagavond 20 september 2023 geef ik de eerste van de 3 Zooms: Deze avond zal gaan over de oorspronkelijke wereld van de Violette Vlam: Daar waar wezens er in hun bibliotheek heel bewust bij zijn. Hoe is het Violette Vuur ontstaan? Wat is het nu eigenlijk, voorbij alles wat er wordt geprojecteerd? Het is van essentieel belang in de Nieuwe Tijd dat wezens hun geboorterecht weer ZIJN, en daardoor innemen. Het geboorterecht is om rechtstreeks toegang te hebben tot wat het Violette Vuur is. Wezens kunnen de frequentievelden betreden waarbinnen ze heel bewust het ontstaan van het Violette Vuur in henzelf kunnen ervaren. Dit gebeurt volledig van binnenuit. Het is ook heel precies. Deze constante aanwezigheid vanuit de innerlijke wereld wordt ook wel Quan Yin genoemd.

Tijdens deze avond zullen we heel bewust de ontmoeting ingaan met ons eigen hoederschap van wat het violette vuur IS, als een kosmische aanwezigheid, een kosmische ademhaling en beweging. We zullen de Saint Germain-Quan Yin Alignment ingaan.
In New Age-tradities en leringen worden Saint Germain en Quan Yin vaak genoemd als de hoeders van dit Vuur, ook wel gekoppeld aan de Violette Straal. Maar achter dit alles, waar ben jij aanwezig, als vol bewustzijn om daarin en ‘daarachter’ te kunnen voelen, waarnemen, ervaren en zien?
Waar is het innerlijke raakpunt met de alchemie van Saint Germain en Quan Yin? Wanneer we een vrije drakenvlucht, een vrije adelaarsvlucht zijn, wat zijn Saint Germain en Quan Yin dan in onszelf, voorbij alle subtiele aannames en invoegingen?
De oorspronkelijke Saint Germain/Quan Yin alchemie is de constante motor van Bron-alchemie. Het is het volledige geheugen van onze autonomie en gemachtigdheid. Saint Germain is het bewustzijn dat jij er altijd bij bent en mag zijn in wat-iets-werkelijk-is. Dat iets pas echt bestaat waarin jij er bij bent. Wat betekent iets nu werkelijk en waarom is iets in oorsprong nu werkelijk gecreĆ«erd? Want als jij er niet bewust bij bent, bij het ontstaan van werelden, hoe kun je dan jouw ‘vuur’, jouw vonk, jouw volledige levenskracht inzetten?

We gaan een prachtige, kosmische reis maken naar het veld, voorbij programma’s en leringen, daar waar jij het ontmoetingspunt Saint Germain/Quan Yin bent. Het leven vanuit volledige aanwezigheid, bezieling. In de volle aandacht van de Bron-Geest, creatie geleidend.
De inlogcode, de Geest, het ontstaan van de Violette Vlam dient weer vanuit JOU te komen. Het geboorterecht, dat ben jij. Wanneer je deze kernkracht optimaal wenst te leven dient je bewustzijn ook aanwezig te zijn in wat het werkelijk is.
Jij bent de Bron van het ontstaan. Jij bent de Bron, de wetmatigheid van je geboorterecht. We gaan een prachtige bekrachtiging in!
Tijdens deze workshop via Zoom zal er door middel van meditatie/transmissie, kennisuitwisseling, heldere communicatie een helder veld van zelf-empowerment in beweging worden gebracht. Jouw oorspronkelijke toegang tot de Violette Vlam en haar unieke, innerlijke reikwijdte.

Jij bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagavond 20 september 2023. De zoom is van 19:30u t/m 21:45u. De uitwisseling is 9,20 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9,20 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl