Galactic Empowerment Meditation

Hallo lieve mensen,

Op donderdagavond 11 maart 2021 ga ik een extra bekrachtigings-meditatie doen via Zoom. Ik zie ontzettend veel mogelijkheden om als groep weer te upgraden in het nieuwe Galactische bewustzijn. Er zijn veel pogingen gedaan door tijdslijnen heen om van binnenuit een Galactic Alignment in werking te zetten om de matrix op te heffen. Juist vanuit de vergaarde kennis zijn er nu wezens op Aarde, wie wij zelf zijn, die het vermogen hebben om alle gelaagdheden binnen onze galactische psyche te doorlopen en daarin bewust te zijn van de synchroniciteiten binnen het planetaire Aardematrix model.
Momenteel wordt er een Galactisch Centrum tijdslijn op Aarde geinitieerd die het vermogen heeft om het oneindige nu en de Bron-essentie te initiëren binnen het aardse domein. Het is een overkoepelende tijdslijn die een begin maakt aan het volledig installeren van de volledige informatie-database, als een intergalactische snelweg. Het is een rechte lijn waardoor de Aarde, de mensheid en het Galactisch Centrum weer samenvallen als één geheel. In dit energiepakket is alle informatie aanwezig voor de mens, en vele andere rassen, over hoe zichzelf te bevrijden van ontstane overtuigingen en aanhechtingen op een collectieve controlematrix. Wij zijn allesomvattende liefde.
Tijdens deze meditatie zullen we het centrale, innerlijke moederschip van het Galactisch Centrum ingaan om veel dieper aanwezig te zijn in deze frequentiezone. Hierin zijn we aanwezig als Bron, die het vermogen IS om vrij te reizen binnen het bewustzijn en de opzet van de Galactische alliantie van wezens die The (Law of) One zijn en dienen. Het wordt een hele menselijke en interdimensionale bekrachtiging van jouw wezen en jouw wonderlijke reikwijdte. Voor de meditatie zal er kort wat informatie worden gedeeld om van daaruit de uitgebreide meditatie in te gaan.
De Zoom-avond zal beginnen om 20:00 uur en eindigen rond 21:30 uur.
Ik vraag een vrijwillige bijdrage. Ik vind het het belangrijkste dat deze informatie verder vrijkomt en verder wordt doorvoelt. Alle vrijwillige bijdrages zal ik gebruiken om nieuwe mogelijkheden te creëren zodat het Galactisch Hart, en haar werkzaamheid, hier meer kan zijn. Hartelijk dank.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik je z.s.m een praktische mail toesturen met de benodigde informatie.
Much love, Nanco Immanuël