Galactic Heart Database: Info/vragenavond

Hallo lieve mensen, op vrijdag 15 oktober 2021 is er weer een info/vragenavond die ik “Galactic Heart Database’ noem. Tijdens deze avond is het mogelijk om vragen in te sturen over allerlei thema’s die actueel zijn, zoals: Buitenaards contact, behandelde materie die helderder dient te worden, Agenda 2030, vaccinaties, 5G, multidimensionaliteit, hoe met situaties om te gaan, de werkzaamheid van energie, de astrale wereld, leven-en-dood inzicht in alles wat er nu speelt.

De vragen dienen van tevoren via de mail ingestuurd te worden, en ik ga proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden vanuit een structurele opbouw. Het is niet de bedoeling om persoonlijke readingsvragen te stellen. Verder zal er tijdens de avond kort worden afgestemd, een meditatie gegeven ter bekrachtiging van ieder wezen in de groep.
Deze avonden zijn bedoeld om diep met elkaar te verbinden en vanuit een fijne, speelse energie te werken met belangrijke thema’s en levensvragen.
Ook zullen we onze innerlijke bibliotheek, ons innerlijk weten/voelen versterken d.m.v. empowerment.
De avond kan doorgang vinden wanneer minimaal 17 mensen hebben aangemeld. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer.
Wanneer het minimum aantal deelnemers bereikt is zal ik iedereen een mailtje versturen, waarna je eventuele vragen in kunt sturen naar galacticheartcentre@gmail.com . Heb je geen vragen, maar wil je er gewoon bij zijn, dan is dat natuurlijk ook heel ok.
We beginnen om 19:15 uur en het duurt tot ongeveer 22:30u. Inloggen kan vanaf 19:05u. Opgeven kan via galacticheartcentre@yahoo.com . Ook is het mogelijk om de opname aan te vragen wanneer je niet live kunt deelnemen De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro.
Iedere live-deelnemer krijgt standaard ook de opname.
Wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuël