Golden Dutch Tour: Arnhem

Hallo lieve mensen, op deze 13e dag van september 2021 gaat de Golden Dutch Tour verder. De Golden Dutch Tour heeft de functie om de verborgen bewustzijns-archieven van de Nederlandse blauwdruk te heropenen, zodat haar werkelijke kracht wederkeert in ons. Hierin zijn er volop codes aanwezig die alles vertellen over wie wij zijn als wezens, als humanoide ras en hoe wij in relatie staan tot het eenheidsweb met de Aarde, de ordening van planeten, sterren, de galaxie en de kosmos.
Op deze dag gaan we met een groep een bezoek brengen aan Arnhem, de hoofdstad van Gelderland. Gelderland, als grootste provincie van Nederland, weerspiegelt ons “Elder Consciousness”, de bewuste betreding tot ons oudste geheugen: De trillingen, de resonantie waarbinnen wij in verbinding staan met ons eigen innerlijke ouderschap. In dit onbevlekte ouderschap zijn wij aanwezig in een volledig geheugen wie wij zijn. Het is de helende formule om de distortions op te heffen m.b.t. alles wat met ouderschap te maken heeft. We betreden letterlijk ook de regionen van de ouders van de mensheid, die hoeden over de essentie van wie wij werkelijk zijn. Het biedt de ervaring van een absolute basisveiligheid: Een vermogen om volledig jezelf te kunnen zijn in alles wie je bent. Voor meer informatie over Gelderland: (1) De NL Blauwdruk – Gelderland, deel 1 – YouTube

Arnhem, als hoofdstad, is een fascinerende stad op vele lagen. Het is de stad van “A Bridge too Far”, omhuld door de Veluwe. Ikzelf noem het de voormalige Nazi-Algoritme hoofdstad van Nederland. Dit komt omdat Arnhem de code IS tot de vrije expressie van ons alleroudste bewustzijn. Arnhem is de doorgang om de oercode van vrije expressie te geleiden door de fysieke lichamen, die aanwezig zijn in een multidimensionaal quarantaine controle programma. Arnhem is de innerlijke, liefdevolle confrontatie met het lichaam van Nederland. Het vermogen om de oorspronkelijke trilling van ‘het zaad’ door deze simulatie-lichamen heen te geleiden. Arnhem staat symbool voor de ingang van de andere kant van de medaille, waardoor we de Elder Consciousness en de verborgen archieven van de mensheid ook daadwerkelijk kunnen belichamen. Arnhem is de doorgang en de opstopping van de ouderlijke bewustzijnsstroom. Het is het quarantaine programma waarin onze lichamen en de ervaring van de breuklijnen in de ziel in het slaven-DNA zijn voorbestemd om afgesneden te zijn van ouderlijke informatie, en de formule van creatie vanuit OER.
Arnhem is die kwaliteit van de Nederlandse moedercel waarin zij wederkeert naar de werkelijke trilling van haar ouderlijke lichaam, haar inheemse lichaam. De boventoon van het lichaam van Nederland, een frequentiezone waarbinnen wij de toegang zijn tot een volledige kennis-database, een bibliotheek die trilt voorbij de geometrische vervormingen die door de schaduwgroepen van Orion/Sirius zijn ingebracht. Arnhem brengt ons naar een toon waarbinnen we oorspronkelijke informatie, trillend voorbij dit matrix model kunnen belichamen. Hierdoor kunnen we ook daadwerkelijk deze prison-bodies openbreken. De 026 van Nederland herschept het nationale lichaam, waardoor we vanuit een volledig spectrum, vanuit ouderlijk bewustzijn, de archieven van onze missies kunnen uitlezen en leven. Arnhem is de frequentie, de oorspronkelijke resonantie van onze ‘seed’. De alchemie waarbinnen de innerlijke alchemie van ‘de Zoon’ wederkeert.
Tijdens deze dag zal ik tijdens de tour ingaan op de oer-licht-en schaduwstructuren die via Arnhem zijn ingebouwd, door verschillende tijdslijnen heen. Ook zal hierin de werkzaamheid gevoeld worden binnenin onszelf. Wat deden de nazi’s werkelijk in Arnhem? Waarom ligt het Nederlands watermuseum in Arnhem? Waarom Bronbeek (tehuis voor oud-militairen Nederland-Indonesië, Defensie, museum voor Nederlands-Indië)? Waarom ligt de grootste dierentuin (Burger’s Zoo) in Arnhem?
We gaan tijdens deze dag naar het oude gemeentehuis, genaamd het ‘Duivelshuis’, de Eusebiuskerk, de Rijn, de John Frost brug, lunchen, een prachtige wandeling maken door het bos van Park Sonsbeek en Zypendaal om uit te komen bij Gulden Bodem en de Drie Poortwachters, de oudste bomen van Arnhem. Deze wezens zijn de hoeders van de blauwdruk van de stad en staan symbool voor de frequentie waar wij dienen te zijn om de Arnhem-alchemie in onszelf te kunnen voelen, zien en doorzien.
Neem aub goede wandelschoenen mee!
We gaan heerlijk de diepte in. Naast diepe afstemmingen staan de Golden Dutch dagen ook in het teken van verbinding, samenzijn, ontspanning, fijne uitwisselingen en dialogen en ook lekker een beetje ‘toerist’ zijn.
Ik verwelkom/ontvang jullie heel graag in de stad waar ik al 18 jaar woon.

De dag begint om 10:30 uur en duurt tot ongeveer 17:30 uur. Ik stuur nog een mail met meer details. De uitwisseling is 55 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.
Heel graag tot dan.
Love, Nanco Immanuël