Golden Dutch Tour: Delft

Lieve mensen,

The Golden Dutch Tour is weer begonnen. Dit betekent dat er heel bewust en gericht dagen georganiseerd worden om belangrijke krachtpunten van Nederland te bezoeken.

Op deze dag is de formule van Delft (Zuid-Holland) aan de beurt. Delft is een prachtig stadje en een belangrijk bolwerk in het Nederlandse energiegrid. Dit is de stad waar de zogenaamde grondlegger van Nederland: Willem van Oranje is begraven, en vele leden van de Koninklijke familie.
Delft (015) is gebouwd als een vertegenwoordiging van het 4-dimensionale energiegrid van Nederland, waar de “Godskracht” aanwezig is en waar het weg wordt geleid van ons vermogen om het heel bewust en volledig te ervaren. Delft is de Nederlandse ambassade van de zwarte kubus, waarbinnen we op verschillende niveaus dienen te shiften naar een bewustzijn waarbinnen we onszelf als heelheid zien en daardoor bewuste belichamingen zijn van de innerlijke creator. Delft is jezelf samen laten vallen met de identiteit van de inner creator: Weten dat je als wezen zeggenschap hebt over hoe dit ervaringshologram op Aarde eruit komt te zien. Delft is een golflengte: Een speelveld: Een open uitnodiging om je ware grootsheid te ervaren en om energetisch soeverein te zijn: Vrij te zijn van de Geest van de geimplementeerde Koningslijnen. In Delft wordt de Geest bewaakt van de draco-bloedlijnen, en de formule voor het hacken van de menselijke DNA-avatar.
Tijdens deze activatiedag gaan we een formule in werking zetten om als groep het bewuste 4-dimensionale domein van Nederland te betreden. De moederlijke toegang tot de frequentiezone waarbinnen je bewust door de zwarte kubus heen kunt reizen. Tijdens deze dag gaan we op verschillende levels in op wat de zwarte kubus nu eigenlijk is en hoe deze prisma onze matrix-ervaring en onze waarnemingen volledig kleurt.
We gaan Delft belichamen. We gaan Delft beleven, voelen, ervaren.
Naast het diepgaande bewustzijnswerk is het ook gewoonweg fijn samenzijn met gelijkgestemden. Een dag van gezelligheid, bekrachtiging, eenheid waarin er alle ruimte is om uit te wisselen, samen te lunchen en samen te genieten van alles wat wordt geinitieerd en wat zich aandient.
We bezoeken o.a. de Oude en Nieuwe Kerk, de Maria van Jessekerk. We gaan verder in op de formule van Johannes Vermeer en wat de multi-gelaagde betekenis is van “Delfts blauw’.
Tijdens deze dag begeleid ik de tour en zal er veel informatie gedeeld worden en zullen er verschillende meditaties/bekrachtigingen om de formule van Delft optimaal door te laten stromen.
Deze dag is op maandag 6 september 2021. We beginnen om 10:30 uur en eindigen rond 17:30 uur. De uitwisseling is 55 euro per deelnemer, dit is exclusief het toegangsbewijs voor de Oude en Nieuwe Kerk (5,50 gezamenlijk) en de eventuele lunch. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een mailtje toesturen met meer praktische informatie. Ik kijk er naar uit. Hopelijk tot in het schitterende Delft.
Love, Nanco