Golden Egypt: The Chronicles of Ramses

Dag lieve mensen,

Op donderdagavond de 24e augustus 2023 geef ik een nieuwe workshop via Zoom over het Gouden Egyptische Bewustzijn, het fundament van de 19e dynastie, waarin vooral Ramses II ervaren en belicht zal worden. Ramses II staat bekend als misschien wel de ‘grootste’ farao van het oude Egypte en het Nieuwe Koninkrijk. Zijn impact was gigantisch. Een groot deel van de bouwwerken van de Egyptische tempels werd onder zijn ‘bewind’ gebouwd, verfijnd of uitgebreid. Ramses II, kleinzoon van Ramses I, zoon van Seti I, vormde een basis voor de 19e dynastie, waarbinnen een simultane dans op Aarde werd geinitieerd: Aan de ene kant werd de matrix nog dieper geupload, waarbinnen de mogelijkheid om onsterfelijkheid te behouden werd geëlimineerd, en tegelijkertijd was er een groep wezens op Aarde die juist de ‘battle’ aanging zodat onsterfelijkheid op de korte en lange termijn behouden zou kunnen worden. Ramses II, met zijn code bevond zich midden in, in het knooppunt van deze intergalactische snelweg, waar zoveel realiteiten elkaar kruisten. Het vraagt ontzettend veel zorgvuldige, innerlijke aandacht om daadwerkelijk te voelen en zien wat de beweging is, de beweegredenen zijn van Ramses II. Want het gaat niet alleen om een farao, het gaat om de alchemie van Ra, het geheugen van de Law of One, het volledig kunnen belichamen van de hersencellen, zodat je vanuit je brein/hart volledig door alle werkelijkheden heen kunt kijken.

De Egyptische blauwdruk is van een groots belang, omdat Egypte onze innerlijke reikwijdte symboliseert om de werkelijke Bron van schepping te zijn, de daadwerkelijke ervaring te kunnen beleven achter alle voorgeprogrammeerde scheppingsverhalen. Egypte is de doorgang van het bewustzijn om heel precies de bouwstenen van de Source Creator te kunnen ervaren. Tegelijkertijd is het ons geheugen om te kunnen zien, voelen en waarnemen hoe de matrix is ‘gebouwd’. Hoe de planeet, de mensheid en vele andere rassen in een lussen-werkelijkheid terecht is gekomen, waardoor we onbewust onze eigen gevangenis zijn gaan bouwen. Dit is de reden dat o.a. ook de Bijbel refereert naar Egypte als decor voor slavernij en de bevrijding van de slaven. Het Gouden Egypte staat symbool voor ons geboorterecht om onszelf volledig te ervaren, onze werkelijke gezichten te tonen en om daadwerkelijk de vrije schepper te zijn van innerlijke werkelijkheden.

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we de Ramses II bibliotheek in, ofwel het bewustzijn waarbinnen het Ra-bewustzijn afreist naar de 13e laag van ons bewustzijn, om dualiteit volledig te kunnen voelen en zien. Tegelijkertijd jezelf zijn en de matrix zijn. De dieptes van oorsprong, de dieptes van de matrix, simultaan. Je voelt beiden, je kunt ze waarnemen, waardoor er een wonderlijk mooie mogelijkheid ligt om nieuwe keuzes te maken. Ramses II is de mogelijkheid om de onsterfelijke kracht in te bouwen binnenin onszelf, recht door onszelf, vrije van de matrix, maar wel recht door de matrix heen. We gaan de Bron van Ramses II traceren, omdat het van essentieel belang is om deze bibliotheek te openen. Het is een snijpunt tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid. Het is een trechter om onsterfelijke liefde te behouden in deze werkelijkheid. We gaan naar de bibliotheek van de 19e dynastie, het fundament van wat de betekenis. Hoe liggen de lijnen met grootvader Ramses I, en vader Seti I? Hoe ligt de verhouding met zijn eerste vrouw Nefertari, die bekend staat als één van de farao vrouwen die het meest invloed had op het beleid en de koerswijzigingen binnen het Nieuwe Koninkrijk?
Ramses II is o.a. de grondlegger van het Ramesseum, en het complex van Abu Simbel. Ook loopt zijn lijn door bijna alle tempels van Egypte heen, waar zijn invloed van grote waarde was.
Maar wat wil er nu werkelijk gecommuniceerd worden? Wat is Ramses II in onszelf? Wat wil er open bloeien en communiceren door tijdslijnen heen? Welke kennis/communicatie van Ramses II wordt er verborgen gehouden? Hoe verhoudt Ramses II-bewustzijn zich tot Achnaton?
Hoe ver reikt dit innerlijke bewustzijn in onszelf, en wat is de impact van deze onsterfelijke werkelijkheid op onze ervaring van NU? Wat is hierin van essentiele waarde?

We gaan vele dieptes in om opnieuw de Ramses II lijn open te stellen. Dit kan alleen van binnenuit, terwijl je er volledig bewust bij bent.
Via energietransmissies/meditaties, kennisuitwisseling en bekrachtigingen gaan we het Gouden Egypte nog meer beleven. Moge de waarde van het Nieuwe Koninkrijk en de 19e dynastie volledig opnieuw opbloeien, in een nieuw jasje, die past bij de tijdslijnen en scripten van NU.
Het wordt een prachtige, interdimensionale Zoom.

Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 24 augustus 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:30u. De uitwisseling is 16 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 16 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël