Golden Jerusalem: Damascus Gate: The Blueprint of Syria, Middle East

De term ‘het Gouden Jerusalem’ staat symbool voor de volledige zelfrealisatie van wezens. De code om de ‘onbevlekte ontvangenis’ te zijn, te leven, te doorgronden waardoor je vrij bent van de quarantaine matrix. Het is het volledig gerealiseerd hebben dat je één bent met Bron, in je hele wezen, in al je cellen.
De grootste poort van de oude stad van Jerusalem is symbolisch de Damascuspoort (Damascus Gate), de hoofdstad van Syrië.
Tijdens deze Zoom avond gaan we afreizen naar de galactische oorsprong, de oercodes van het bijzondere land Syrië en de werelden achter de profetieën van het Midden-Oosten. Hierin gaan we vanuit het veld van waarneming de gevoelige verbinding tussen Israël en Syrië doorvoelen om terug te keren naar de formule en de doorgang door de Damascus Gate.
Dit is de doorgang voor de herfst-equinox 2021. Een belangrijke stap, een essentiële innerlijke kracht om te ervaren en een vitale horde om te nemen.

Syrië is de innerlijke formule waarbinnen we teruggaan naar onsterfelijkheid. Syrië is de wederkeer van de oneindigheid in dit hologram. Syrië is het grote keerpunt waarbinnen onze lens de ware aard van oneindigheid weer (h)erkent. Met herkent bedoel ik dat we wederkeren naar wat oneindigheid IS, los van alle beelden, inserties en aannames wat we denken dat het is. Syrië is het vermogen om vanuit het oervoelen de oneindige essentie en beweging te zijn. Deze oneindigheid is niet gevoelig voor percepties of wat je denkt dat oneindigheid, of oneindige liefde is. Het is de absolute zijnsstaat van oneindigheid, wat niet bevlekt kan worden door perspectief. Het is de waarachtigheid, de vrijheid van oneindigheid, in haar meest pure essentie. Syrië is het keerpunt door alle gekleurde lenzen en de opening/de doorgang door de aannames onder onbewuste intergalactische mind-control. Het niet aanwezig zijn in de absolute staat van oneindigheid zorgt ervoor dat we onszelf niet waarnemen en werkelijk voelen als de oneindige in ons individuele en gezamenlijke hologram. Syrië is een doorgang door de voorgeprogrammeerde beelden en tijdslijnen die ons in de 8-schillen circulatie van de matrix houden. Ik noem het persoonlijk de broedmachine. Syrië pompt het basisfundament van oneindigheid in deze realiteit. Dit is de ware alchemie van destructie…
Syrië is de pomp waarin de oneindigheid, voorbij al onze beelden en gedachtes, doorstroomt en haarzelf kenbaar maakt. Syrië is de wegbereider, de krachtenpomp die de oneindige codes weer door laat ademen in onze cellen, recht door alle programma’s heen. Dit is een hoofdmeridiaanpunt voor onze zelfrealisatie.
De verwijziging naar de inserties waarin ons systeem op allerlei andere aannames en geesteskrachten is afgestemd ligt in Damascus, waar zogenaamd het hoofd van Johannes de Doper aanwezig is. (The Shrine of John the Baptist in The Great Mosque of Damascus). Tijdens deze avond gaan we naar de dieptes van wat hier nu eigenlijk wordt gecommuniceerd.
Hoe werkt het Syrië-bewustzijn in jezelf? En hoe liggen de verhoudingen met de Siriaanse werelden? Is er een connectie met Sirius omdat de namen zo op elkaar lijken?
Syrië is de basis waarin oneindigheid weer onze basis is en de aannames overschrijft, totdat je volledig ervaart dat je vrij bent! Dit is de reden waarom Damascus Gate direct aanwezig is als hoeder van de Oude Stad van Jerusalem.
Tijdens deze avond gaan we ongekende uitgestrektheid ervaren van dit bijzondere land.
We gaan werken met verschillende krachtenvelden: Natuurlijk de overkoepelende Spirit van Syrië in onszelf, maar ook de Kapel van Ananias, Aleppo, Krak des Chevaliers (Kruisvaarders-vestiging in Noord-Syrië), de Shrine of John the Baptist en de frequentiezones van het Gouden Jerusalem. Hoe ver reikt het spanningsveld tussen Israël en Syrië? En hoe liggen de werkelijke verhoudingen nu werkelijk in onszelf? Wat wordt er gecommuniceerd? Ook gaan we in op de redenen van de burgeroorlog van de laatste 10 jaar, de infiltraties van de Cabal en de terreurorganisatie IS. Wat zijn de werkelijke motivaties waarom ze grote delen van het Syrische land hebben vernietigd?
Door middel van kennisuitwisseling en afstemmingen/meditaties gaan we de Damascus Gate in onszelf waarnemen en de Syrische oneindigheidscode laten bewegen. Moge de werkelijke oneindigheid bewegen en dansen.
We gaan een een veld in waarin we in fase in bewust in kunnen klikken in de pure blauwdruk van Syrië. We gaan Damascus Gate binnen, het frequentieveld die de basis biedt voor de herfst. Een verdiepingsslag in ons Midden-Oosten, galactische bewustzijn.
Het belooft een zeer krachtige avond te gaan worden.
Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn.
De Zoom-avond is op dinsdag 21 september 2021. De avond begint om 19:00u en eindigt rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u.
De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Ook voor iedereen die de opname wil ontvangen en niet live aanwezig kan zijn. Iedere live-deelnemer krijgt de opname.
Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail toesturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Ik kijk er naar uit.
Wie weet, tot de 21e september.
Much love, Nanco