Golden Jerusalem: The New Israel/Palestine Blueprint

Lieve mensen, ik voel me verheugd om weer een bewuste, volgende dieptelaag in te gaan m.b.t. de blauwdruk van het Gouden Jerusalem. Dit is een 2-voudig Zoom-traject waarin we af gaan reizen naar de frequentiezone waar Israël en Palestina elkaar kruisen. Hoe zitten de verbindingen en dwarsverbanden in elkaar?
De camera’s staan al decennia gericht op de vele conflicten tussen deze 2 landen. Rondvliegende raketten naar de Gazastrook en vanuit de Gazastrook naar het Israël-gebied. Dan lijkt het tijdelijk weer ‘rustig’ te zijn, en dan begint de volgende ronde. Het is een beetje het boegbeeld geworden van het dualiteitsprincipe op Aarde. De vraag is: Hoe diep gaat het? Waar zit het nu eigenlijk? Hoe gevoelig ligt dit alles in de menselijke en scheppers-spirit?

Het Gouden Jerusalem is een planetaire en galactische ‘codenaam’ voor de zelfrealisatie/Bron-realisatie van de mens. Het is de aanwezigheid van de ‘DIVINE’ in jou. Het is de volledige afgepelde en geintegreerde matrix, waarin puur Bron-essentie IS en ‘overblijft’. Alle lagen en schillen zijn gevoeld, doorzien en doorgrond. Puur BronLicht is. De geschapen illusionaire afstand tussen jou en Bron is niet, er is geen jou en Bron. Jij bent dat. Jerusalem is de volledige aanwezigheid van een innerlijke, onuitputtelijke Bron. Een oneindige doorstroming van wat-is. Het is waar het levensvrucht tot volle wasdom is gekomen. De Bron-synchroniciteits-lijn leeft in jou en vanuit jou.
Juist in het veld van Jerusalem lopen Palestina en Israël in elkaar over. De lijnen lopen recht door de stad, door de frequentiezones. Grenzeloos en grensbewust.

Het betreft hier de volledige uitwerking van The Seed. Dat wat er gezaaid is. We gaan letterlijk het epicentrum in van het Levensvrucht en de wijzigingen die er in talloze dimensies zijn aangebracht in de geometrie en symmetrie van het zaad. Hier waar het epicentrum aanwezig is van de creatie van het slavernij zaad. De trillingen die de doorbraken bieden in de diepe vervloeiing tussen de zaaier en de gezaaiden. Dit zijn de resonantievelden die het fundament van de matrix laten schudden in hun grondvesten. Palestina heeft hierin de formule in handen om het lichaamszaad te resetten, ofwel de controlpanel van de zaadjes die deze lichamen aansturen. Je zou het als een soort shutdown kunnen ervaren en zien.

Tijdens deze 2 Zooms gaan we een fragment van het totaalplaatje in werking zetten. Waar zit het Israel/Palestina stuk in ons mens-zijn en de interdimensionaliteit van het bestaan? Waar gaat het in essentie nu eigenlijk over?
We gaan verschillende innerlijke reizen maken, diep in de essentie van ons eigen bewustzijn, in the seeds of the creator, wie wij zelf weer heel bewust mogen zijn, in ons eigen leven. We zullen tijdens deze reis verschillende belangrijke (Palestijnse) drukpunten meenemen, zoals de Tempelberg, de Dome on the Rock, de Al-Aqsa Moskee, de Olijfberg, Gaza, Hebron, Bethlehem en Jericho. Hierin gaan we heel bewust de frequentiezone Israel/Palestina innemen, als heelheid, trillend door de aanpassingen die zijn gedaan op het Levensvrucht. We gaan heerlijk de diepte in, een volgende aanraking in de tot-stand-koming van het Gouden-Jerusalem-grid. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zooms zijn op donderdagochtend 27 en maandagochtend 31 oktober 2022. De zooms zijn van 10:00u tot 13:30u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer. (voor het gehele traject). Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 30 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël