Het Galactisch Hart: De Oorspronkelijke Alchemie van de Onbevlekte Ontvangenis

Dag lieve mensen,

Vanuit passie en innerlijke vreugde kondig ik aan dat ik op zondag 17 maart 2024 een live-activatiedag/workshop zal geven in Brunssum, Limburg. Ik wil Benigna van harte bedanken voor het openstellen van haar centrum en het mede-mogelijk maken van deze dag.

Deze workshop zal gaan over de oorspronkelijke betekenis/de alchemie van de onbevlekte ontvangenis. Een werkelijkheid die we hier onbevlekte ontvangenis zijn gaan noemen. Dit is het vermogen om jezelf volledig te ontvangen, in je volle licht. Het is je toegang tot je volledige essentie: Je vermogens, je kennis, je wijsheid, je gevoel, je elementen-krachten. Het belichamen van je Al-Dat-Is Essentie. Het is een volledig bewustzijn op wie je werkelijk bent, waardoor je ook de schaduwstructuren volledig kunt doorzien. Hoe diep gaat de rabbit-hole van de matrix-werkelijkheden?
Om de dieptes van het bewustzijn en de ‘misleidingen’ te kunnen ervaren is het van essentieel belang om in je eigen Galactisch Hart te zijn.

In het Centrum van Onze Melkweg is er een centrale bewustzijnsbibliotheek aanwezig, die fungeert als de Bronervaring van de Melkweg waarbinnen wij onszelf ervaren, als organische bewustzijnswezens. Als mensen. Het Galactisch Centrum is eigenlijk de voltallige bibliotheek waarbinnen wij beseffen dat wij onze eigen toegang zijn tot de volledige informatie-voorziening van wie-wij-zijn, wat we hier komen doen en het legt de werkelijke psychologische dwarsverbanden waarom we zijn we zijn. Waarom ervaren we wat we ervaren? Wat zijn de dwarsverbanden in en achter onze geschiedenis/tijdslijnen? Elke laag van het bewustzijn/onbewustzijn is hier bekend. Het is de toegang tot onze volledige galactische geschiedenis, ook van de frequentiebandbreedtes/dimensies van ‘buiten de Aarde’. Wat zijn wij buiten alle programma’s wat ons hier ons hier in een gelimiteerd perspectief houdt? We mogen terugkeren naar een volledige ordening, een volledig gevoel, een overzicht. Wie en wat zijn wij werkelijk, als mensheid?

De blauwdruk van Nederland is eigenlijk een micropunt van dit Galactisch Centrum. Het oorspronkelijke bewustzijn weet dit. Het Demiurgische bewustzijn (de simulator van deze matrix) weet dit. Dit is de reden waarom er zoveel bewustzijnswezens hier in Nederland zijn, en waarom de druk van de schaduwwerelden ook zo groot is. Nederland is een centrale doorvoerhaven van ontzettend veel belangen. Het loopt allemaal een beetje door elkaar heen, en de nieuwe generaties na de 2e wereldoorlog zijn hier om er ordening in aan te brengen.
Nederland is ons vermogen om als Bronwezens te kunnen initiĆ«ren hoe de werkelijkheid er hier uit komt te zien. Dit zijn de informatie-archieven van het Nederlandse DNA. Limburg heeft hierin de blauwdruk om de werkelijke alchemie van de onbevlekte ontvangenis te herstellen. Wat is de wereld achter de term ‘onbevlekte ontvangenis’? Hoe werkt het nu werkelijk in onszelf?

Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van meditaties/transmissies, informatie-uitwisseling, een geestelijk/lichaamsgerichte oefening, groepsdialogen een diepe, interdimensionale bekrachtiging doen waarin we de essentie van de onbevlekte ontvangenis in onszelf gaan ervaren. Jij mag jezelf volledig ontvangen, in alles wat er is. Je oorsprong, je essentie mag werkelijk voelbaar zijn, geleefd worden. Jij bent heelheid. Jij bent eenheid. Jij bent….

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten in dit eenheidsveld. Wie weet, tot in Brunssum.

De workshop/activatiedag is op zondag 17 maart 2024 in Brunssum. De dag is van 10:15 t/m 17:00 uur. De uitwisseling is 85 euro per deelnemer. De dag is inclusief koffie/thee, versnaperingen en soep tijdens de lunch. Mocht je een uitgebreidere lunch willen, neem dan aub je eigen lunchpakketje mee.
Je kunt je aanmelden via: benigna.consten@gmail.com .

Annuleringsvoorwaarde: Bij afmelding binnen 48 uur voor tijd dient het volledige workshop-bedrag te worden voldaan. Bij aanmelding gaat iedere deelnemer hiermee akkoord.