Het Galactisch Hart: De Thuiskomst

Hallo lieve mensen,

Wat ontzettend fijn om op zondag 13 februari 2022 een langere live-workshopdag te geven in het Friese JOURE. Niki en ik (Nanco) willen Stichting In-zicht van harte bedanken voor de organisatie en het mogelijk maken van deze middag.

Tijdens deze workshop zullen we door middel van meditaties/transmissies en kennisuitwisseling de dieptes gaan ervaren van ons innerlijke Galactisch Centrum.
Al duizenden jaren wordt er gesproken en geschreven over een Galactic Alignment en het bewustzijn waarbinnen we het Einde der Tijden ervaren. Het bewust aanwezig zijn in een oneindig liefdesbewustzijn die IS en praktisch toepasbaar is. Een afstemming waarin we onszelf volledig kunnen ervaren in het grote NU moment, voorbij hoe we tijd-en-ruimte hier beleven.
Het Galactisch Centrum, de Bron van onze galaxie, is voor ons menselijke bewustzijn en het bewustzijn van dit zonnestelsel van enorm belang. Juist omdat het Galactisch Centrum de Bron is van onze eigen bibliotheek, waarin we volledige vrijheid ervaren en alle (dwars)verbanden kunnen zien binnen alles wat IS, alles wat leeft, en alles wat aanwezig is binnen de schepping. Hoe verhoudt alles zich tot elkaar, micro-macro? Het is het bewustzijn waarbinnen je jezelf helemaal kunt zien in wie je bent, in alle interdimensionale-en-multidimensionale realiteiten van jezelf. Het Galactisch Centrum is de innerlijke Bron die de sluiers opheft en een volledig inzicht-overzicht biedt met betrekking tot onze psychologie. Waarom ervaren we wat we ervaren en waarom voelen we wat we voelen, bewust en onbewust? Het Galactisch Centrum is onze bewuste toegang tot het volledige bestaan, het volledige geheugen van wat-is, en wat onze werkelijkheid door de tijdslijnen heen heeft gevormd. Het Galactisch Centrum is de oneindige kracht, de waarnemer die doorziet wat er met het bewustzijn is gebeurd, in essentie en binnen verschillende vallen van bewustzijn die mensen en buitenaardse civilisaties hebben gemaakt.
Het Galactische Hart/Het Galactische Centrum is een volle aanwezigheid, en ‘pompt’ de oneindige expansie van ons bewustzijn door alle realiteiten heen. Het is het bewustzijn waarin we beseffen dat Bron in ons aanwezig is en overal doorheen ademt en leeft.
Tijdens deze workshop gaan we heel bewust de dieptes/de reikwijdtes ervaren van het Galactisch Centrum. Hoe kun je door middel van afstemming samenvallen met jouw eigen Galactisch Centrum Bibliotheek, waarin jij de hoeder bent van je eigen informatievoorziening en jouw bewuste energie-doorstromingen? Hoe kun je je een grote draai maken in jezelf, zodat jouw heelheid weer jouw startpunt is? Wat is het Einde der Tijden en wat gebeurt er praktisch wanneer de alchemie van het Galactisch Hart haar intrede doet?
In de Nieuwe Tijd zal de mensheid en de Aarde weer worden opgenomen in de oneindige, onbevlekte cyclus van het Galactisch Centrum, waarbinnen we als scheppende wezens weer bewust onderdeel zijn van het AL, en vrije reizigers binnen de universa en de kosmos. De Aardse mens heeft hierin weer de mogelijkheid om in bewust contact te staan met ouderlijke (buitenaardse) rassen die samen met ons de kracht/de herinneringen hoeden waar de mensheid werkelijk vandaan komt en waar we vanuit een nieuwe jasje weer terug kunnen keren.
Tijdens deze dag gaan we het Galactisch Centrum in onszelf ervaren om de eenheid te ervaren met deze grote pomp, het oneindige hartsbewustzijn.
Het wordt een zeer diepgaande, multi-gelaagde dag waarin de heelheid van ons mens-zijn centraal staat. En hierin zullen we ook de codes van Friesland een stuk meenemen. Hoe loopt de blauwdruk van Friesland samen met de innerlijke energie van het Galactisch Centrum?
We hebben er veel zin in.
De workshop wordt op zondag 13 februari 2022 gehouden. We beginnen op 12:00u en het duurt tot 17:00. De uitwisseling is 55 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via: (Hier komt de betaallink via Stichting In-zicht)

Het adres wordt later kenbaar gemaakt, slechts voor de mensen die zich aanmelden.

With love,

Nanco & Niki Immanuel, en de organisatie van Stichting In-zicht

AANMELDEN GAAT VIA DE WEBSITE VAN DE STICHTING:
Workshop Het Galactisch Hart: De Thuiskomst – Stichting In-zicht

EVEN VOORSTELLEN: Nanco & Niki ImmanuĂ«l zijn hier op Aarde om het bewustzijn van het Galactisch Hart te zijn, door te laten stromen, te delen, te bekrachtigen en vele andere pioniers te ondersteunen zodat ieder zijn/haar rechtmatige plek weer kan innemen. 
Samen geven ze vorm aan een werkelijkheid waarin de galactische realiteit: Het heelheidsbewustzijn er volledig kan zijn. Door middel van activatiedagen, empowerment-trainingen en bijeenkomsten maken ze deze oneindige Bron-realiteit steeds tastbaarder en praktischer. 

Nanco’s website is www.galactic-heart-centre.nl . Niki’s website is momenteel nog in ontwikkeling.
Nanco heeft ook een YouTube Kanaal: Galactic Heart Channel – YouTube