Het Galactisch Hart: Leven Binnen je Oorspronkelijke Levenszaad

Aloha lieve mensen,

Wat vind ik het prachtig om aan te kondigen dat ik op zondag 10 december 2023 een nieuwe live-activatiedag/workshop ga geven in Son en Breugel, Noord-Brabant. Ik wil Ireen van harte bedanken voor de uitnodiging om in haar ruimte een bijeenkomst te mogen geven. Dank je wel voor het mede-mogelijk maken van deze multidimensionale dag!

Tijdens deze workshop gaan we onszelf in nieuwe dieptes ervaren en beleven, vanuit een wereld ‘achter het projectiedoek’ wat we hier als werkelijkheid zijn gaan zien. Deze dag zal gaan over het Galactisch Hart, het Galactische Centrum: Een bewustzijn in onszelf waarin we Bron-Essentie in onszelf kunnen ervaren, recht door de programma’s/overtuigingen die het fysieke lichaam in scheefstand houden!
Het Galactisch Centrum zou je kunnen zien als een grote pomp waarin oorspronkelijke coderingen ademen en bewegen door alles wat we hier kennen. Het Galactisch Centrum is een ontmoetingspunt waar wezens zichzelf en elkaar volledig bewust kennen en daadwerkelijk kunnen verhouden en verbinden. Het is het bewustzijn van volledige zichtbaarheid: Alsof je wakker bent geworden uit de vele dieptes van de matrix-droomwerelden. Je zou het ook wel een oorspronkelijke destructiekracht kunnen noemen, die ons als mensen weer rechtzet in de wijsheid van de oer-ordening. Daar waar wij in onszelf en met elkaar een alliantie van lichtwezens zijn. De wezens die samen-zijn in de Galactische Kern weten over de verschillende ‘buitenaardse’ rassen die controle uitoefenen op het holografische veld van de Aarde en haar bewoners. De diepte van deze manipulatie is hier heel bekend.

De afstemming op ons galactische hart is een afstemming op een golflengte/bandbreedte en een frequentieveld waarin deze manipulatie niet IS. Het wezen weet/voelt en ervaart dat het niet de voorgeschotelde identiteiten is. Achter dit alles is er bewustzijn op het Bron-Zijn, en haar beweging door de rabbit-holes van deze matrix heen. Dit wordt ook wel de originele versie van het Levenszaad genoemd. Dit is de reikwijdte van het Wezen, de Spirit. Dit is je afkomst en waar je werkelijk vandaan komt. Een wezen dat weet waar het vandaan komt kan hier heel bewust zijn/haar oorspronkelijke blauwdruk leven. Zijn wie je bent en ook eventueel neerzetten wat je hier werkelijk komt doen!
We mogen helemaal leven in het domein van onze afkomst, de oneindige reikwijdte van ons eigen levenszaad. Leven vanuit Bron, vanuit pure scheppingskracht, niet gevoelig voor dualistische beinvloeding van Draconische, Anunnaki, Nordic, Nomos of Aethian civilisaties.

Tijdens deze dag gaan we ook werken met de blauwdruk van Nederland, Noord-Brabant en het ‘drukpunt’ Son en Breugel. In het wapenschild en de vlag van Son en Breugel staat de zon. Wat is de precieze betekenis van dit frequentiepunt?

Tijdens deze dag gaan we door middel van transmissies, meditaties, kennisuitwisseling, een oefening en binnen een prachtige groepsdynamiek de reikwijdte ervaren van ons eigen, oorspronkelijke levenszaad en onze toegang tot het galactische hart. Moge de oneindigheid van je hartsbewustzijn nog veel meer voelbaar en ervaarbaar zijn. Moge je volledig leven vanuit jouw innerlijke kompas, en je galactische bewustzijn! Moge je nog veel meer ervaren wie jij bent, en de grootsheid van wat we hier als mensen komen doen!

Ik kijk enorm uit naar deze bijzondere, diepgaande dag, waarin we het samenzijn vieren!
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De activatiedag/workshop zal op zondag 10 december 2023 worden gehouden.

Tijd: 10.30 – 17.15 uur. Inloop vanaf 10:00 uur.

Uitwisseling: € 85,00.

Neem je je eigen lunch mee?! Voor koffie, thee, lekkers en soep wordt gezorgd

Adres: Frans Halsstraat 15, 5691 EB, Son en Breugel

Aanmelden bij Ireen Thunnissen, ireen.th@planet.nl

Telefoon: 06-41937697 of 0499-785200

Wie weet, tot dan!

Warme groetjes, Nanco Immanuël
www.galactic-heart-centre.nl
YouTube Kanaal: (43) Galactic Heart Channel – YouTube

Annuleringsvoorwaarde: Bij afmelding binnen 48 uur voor tijd dient het volledige workshop-bedrag te worden voldaan. Bij aanmelding gaat iedere deelnemer hiermee akkoord.