Human Blueprint Empowerment: The Inner Formula of Saxony, Germany

Dag lieve mensen,

Op maandagavond 18 september 2023 geef ik een extra Zoom ter bekrachtiging van de Oorspronkelijke Menselijke Blauwdruk. Hierin zal het dossier MENS, en wat mens eigenlijk is, voorbij programma’s en interpretatiemodellen, verder worden geopend. Vanuit mijn diepe allesomvattende liefde voor het humanoide bewustzijn, en de blauwdruk van Germany, Duitsland, zal er volop aandacht zijn voor een formule waarin het menszijn nog meer wordt belicht, gezien en bekrachtigd. Vanuit mijn inzicht mag de Duitse blauwdruk nog veel meer uitgepakt en erkend worden. Ver voorbij het land gaat het hier over het innerlijk centrumpunt van het humanoide-veld, waarbinnen wij onszelf hier allemaal ervaren. Het mens-zijn en het mens-beeld. Het epicentrum waarin de menselijke creatievermogens en de mind-control programma’s elkaar kruisen. Duitsland is een opening, maar ook een interdimensionaal ‘battlepunt’, waar de machtsstrijd gaat over het beheer van de identiteit van de mens. De autonome, vrije mens in relatie tot een realiteit waarin er over de mensheid wordt geregeerd. Er is ontzettend veel te voelen, te delen, te communiceren.

Deze workshop via Zoom zal gaan over de blauwdruk van Duitsland, ons ‘grote buurland’, waarin in nieuwe accenten, nieuwe codes en deelgebieden ga belichten waar het nog veel meer over mag gaan, juist wanneer het vertaald wordt naar menselijke psychologie, en een groter inzicht in de programma’s die zijn uitgerold.

Duitsland is het vermogen van de mens om weer te verbinden met oorsprong. Duitsland is het vermogen om als mens weer te voelen, zien, herinneren wat verbinden nu werkelijk is. Het werkelijk in verbinding zijn met je volle potentieel, met de creatieve vermogens en het kosmische geheugen waar de mensheid voor is gecreƫerd. Wat is humanoide? Waar komt de mens vandaan? Wat zijn de creatievermogens van de mens? Wat zijn de oorspronkelijke kwaliteiten van een oorspronkelijk menselijk wezen en hoe kunnen we terugkeren naar deze kracht? Ook, wat is er gebeurd met onze oerkwaliteiten? Welke vermogens zijn er uitgeschakeld en hoe kunnen deze Geestes/creatievermogens weer bewust door het ontwerp van deze lichamen heenvallen, heenbewegen en heenademen?

Duitsland is de planetaire hoeder van de mens, en ons vermogen om terug te keren naar een volledig scheppend vermogen. Het gaat natuurlijk niet om een projectie naar het land toe, maar naar een vermogen in ons. Mens-zijn, zonder dat daar iets op zit. Naast deze prachtige kwaliteiten is Duitsland ook het centrumpunt geworden van beeldvorming rondom de mens. Het aantasten van de percepties wat de mens is en waar het voor is. Deze ‘virus-gevoeligheid’, en infectie van het menselijke geheugen, heeft een grote impact gehad op wezens binnen de Aardse geschiedenis en binnen de galactische oorlogen. Duitsland is ook het centrumpunt geworden van een lemniscaat-gevangenis, een voorgeprogrammeerde realiteit, waarin er zeer krachtige programma’s lopen van selffulfilling prophecy. Dit is een poging om de mensheid onder volledige artificiele controle te krijgen en/om de mensheid (zichzelf te laten) te vernietigen. Het weten wie je bent in relatie tot de zoektocht vanuit niet weten wie je bent als mens, en wat je hier eigenlijk komt doen.

Tijdens deze Zoom gaan we de dieptes in van de Saksische bibliotheken. In het engels: Saxon of Saxony. Het Saksische veld is zeer nadrukkelijk vertegenwoordigd in Duitsland, maar wat is nu precies de betekenis van Saksen? Welke lagen van de mens worden hierin vertegenwoordigd?
Het Saksische veld is het geheugen, het kruispunt, van de verstrengeling tussen de Draconische mind-controllers en het humanoide DNA. Het is het epicentrum punt waarin het menselijke brein gekoppeld is aan de insertieprogramma’s van de Archontische tak van de Draco intelligenties, die de zwarte kubus hebben geupload in het menselijke onbewuste hart. De Saksen zijn eigenlijk ons vermogen om de zuigende kracht van mind-control te kunnen doorbreken. De Saksische velden leggen de geschiedenis bloot tussen o.a. de Draco’s en de mens, de vervloeiingen, het herstel en de uitschakelen van de creatieve vermogens. Het doorbreken van de matrix-droomwerelden. Het is het bewustzijn waarin je ook kunt waarnemen hoe het uploaden van programma’s werkt, waardoor je de hypnose ‘spells’ kunt breken. Hypnotisch bewustzijn waarin de Draco’s de mensheid via sublieme boodschappen opdrachten geven die ze uit dienen te voeren. Het zijn de dwangmatigheden waarin de mens onbewust zijn/haar onderdanigheid/inferioriteit/minderwaardigheden bevestigd. Het Saksische veld is ons vermogen om de dieptes in te kunnen schatten. Hoe diep gaat deze rabbit hole? Wat is creatie en hoe ver gaan de mind control programma’s die werkelijke creatie uitschakelen?

Het is dus belangrijk om het te gaan hebben over deze verstrengelingen.
We gaan heel bewust de Duitse ‘Staten’, of ‘deelgebieden’ in waar de Saksen benoemd worden. Niedersachsen, Saksen (Saxony) en Sachsen-Anhalt. We gaan verschillende transmissie-afstemmingen doen en informatiepakketjes uitpakken om de menselijke kracht heel bewust te laten groeien. Een oorspronkelijke upload van onze creatievermogens.
We gaan werken met de 3 hoofdsteden van bovenstaande deelstaten. Hannover, Magdenburg en Dresden. Ook zal ik Leipzig, Wittenburg en Saechsische Schweiz (Saksische Zwitserland Bergen, zie plaatje) meenemen.
Het wordt een vitaliserende, bekrachtigende Zoom waarin het mensenhart weer een stuk verder wordt geopend.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op maandagavond 18 september 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:00u. Juist omdat ik Duitsland zo belangrijk vind hou ik de prijs wat lager: De uitwisseling is 10 euro per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl