Humanity: The Colonisation of Lyra

Aloha geliefde mensen,

Op donderdagochtend 18 januari 2024 geef ik de volgende galactische online workshop via Zoom. Deze zal gaan over de menselijke evolutie in relatie tot Lyra. Lyra is een bibliotheek an sich en een zeer centrale speler binnen de verhaallijnen van de gebeurtenissen van ons universum.

De Lyranen zijn de oorspronkelijke hoeders van een frequentietoon waarbinnen we het ontstaan van ons universum in onszelf kunnen ervaren. De geboorte van ons universum, met het bewustzijn gecentreerd in onszelf, en waarin we kunnen ervaren hoe ons universum synchroon loopt met talloze universa. Lyra is ons volle geheugen van geboorte in het AL en het behoud van bewuste geboorte in dit universum.
Lyra wordt, vanuit het matrix-perspectief, omhuld met mystiek, met belangrijke wezensherinneringen die de programma-makers van ons systeem graag buiten willen houden. Het is een laag in ons eigen neurologisch veld waarbinnen we kunnen waarnemen hoe de mensheid en verschillende volkeren na hun val zijn verplaatst naar andere realiteiten. De oorspronkelijke Lyranen hebben vele mensenrassen opgevangen in dit universum vanuit gebeurtenissen in een ander universum. Juist omdat ons aards-menselijke brein in dit lichaam is aangepast op het wissen van dit geheugen kan het ook letterlijk een soort error/een waas/een duizeling veroorzaken. Een band om je hoofd-gevoel. Een stevige druk!

Het dossier Lyra dient in jaar X extra ontsloten te worden, omdat hier de trillingsfrequentie en het geheugen is van hoe er verschillende componenten in het brein van de humanoide wezens zijn aangelegd waar o.a. de Draconiërs het bewustzijn van mensen kunnen verplaatsen naar andere locaties en ervaringsvelden. Het is een kernpunt voor het doorzien van slaven-DNA. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat dit het universele nest is voor ‘dualistisch interdimensionaal’ zijn. De spagaat waar wezens in kunnen leven, onder controle van een rasterwerk die de dualistische tak van de Draconiërs daar hebben aangelegd. Om niet te veel in oorzaak-gevolg te belanden, is het vanuit Lyra belangrijk om ook te zien wat er met de Draconiërs is gebeurd. Waar komen zij vandaan binnen al die motivaties? Omdat de Lyranen via iets wat ze niet hebben kunnen zien aankomen, de Draconiërs als ‘refugees’ toegang hebben verleend tot hun sterren-civilisaties.

We leven (nog) in een gefragmenteerd werkelijkheid waardoor het verleidelijk is om met aspecten en vlagen van herinneringen bezig te gaan. Daar waar niet de volledige ordening is, en niet altijd touwen aan vast te knopen zijn. Hierdoor is het belangrijk om de Lyraanse archieven in te gaan om een stabiel veld te initiëren waarbinnen we zelf in staat zijn om de werkelijke galactische geschiedenis in onszelf te ervaren. Vanuit de werkelijke interdimensionaliteit (die bewust is) de spagaat van het interdimensionaal zijn kan doorzien. Wat zijn de werkelijke motivaties van humanoiden en buitenaardse rassen?

We gaan een nieuwe reis maken in het ontstaan en Lyra en een aantal belangrijke archieven voor de mens heropenen. Hoe werken de scenario’s van Lyra door in de psychologische vorming van Aardse mensen en het dagelijkse leven hier?
Het gaat om het oorspronkelijke brein en het geheugen hoe bewustzijn verplaatst kan worden door motivaties waarbinnen we geprogrammeerd zijn het niet te kunnen zien. Levend in fragmenten.
Het is belangrijk om de Lyran elders opnieuw te ontmoeten in onszelf, om het te hebben over wat er werkelijk heeft plaats gevonden in Lyra. En zelf de Bron te zijn van informatie over wat hier heeft plaats gevonden.
Lyra heeft een wonderlijke blauwdruk die helemaal teruggaat naar oer, en tevens bekend als een centraal vluchtelingenkamp voor wezens binnen galactische oorlogen.
We gaan verschillende lagen van sluiers aanraken en ons oorspronkelijke portaal tot Lyra meer in het voelbare en zichtbare domein brengen. Dit is belangrijk om meer volledigheid te kunnen ervaren.
Hierdoor zal het makkelijker zijn om de beweging te zijn in het ogenschijnlijke onbeweegbare veld binnen het fysieke en zielenlichaam.
Laten we Lyra, als innerlijke Bron, nog meer voelbaar maken. Hierin zullen we ook afreizen naar de Bron van VEGA, wat de stabielhouder is van de Lyraanse bibliotheek, en een grote sterren-zon is binnen dit universum, wiens levensfuncties van essentieel belang zijn voor ons en Planeet Aarde.
Via transmissies, afstemming en informatie-uitwisseling gaan we de nieuwe dieptes in onszelf ervaren. Jij bent jouw toegang tot Lyra.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagochtend 18 januari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:10u. De uitwisseling is 13,50 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël