India: The Immortality Codes of the Heart (3 delen)

Hallo lieve mensen,

Dit is een drievoudig traject over de Master Blueprint van India. India staat natuurlijk bij velen bekend als het land van AWAKENING, het land van thuiskomen in jezelf. Het land van Spirit en diepgaande wijsheid m.b.t. geneeskunde, lichaamsbewustzijn en pure geestkracht. Het samenvallen van Geest en chaos.
India, als land met bijna 1.4 miljard inwoners raakt velen tot diep in de ziel.

India is dat bewustzijn binnenin onszelf waar het onsterfelijke hart leeft. Het oorspronkelijke hartsbewustzijn wat aanwezig is binnen-en achter dit fysieke hartsorgaan. India shift ons direct naar de werkelijke Spirit van ons hart, waarin wij weten dat alles één is. India symboliseert het element hart en de Geest van wat hart nu werkelijk is. India symboliseert een dimensie, een frequentieveld waarbinnen het mogelijk is om je werkelijke geestescapaciteiten te ontwikkelen. India beweegt het planetaire bewustzijn door de 4e dimensie: Ofwel door het hart van de chaos, ofwel de afwezigheid van ordening. India is het ontmoetingspunt van het allerdiepste hartsverlangen en de schaduwlagen die aanwezig zijn binnen de persoonlijkheids-simulatie. Wanneer de Geest van Bron, het hart van het verlangen, net niet voelbaar en zichtbaar is, wat gebeurt er dan binnen onze psychologie?
India is ook het geheugen van de Geest en het ontstaan van de Geest. Hoe kun jij weer in de Bron zijn van je eigen Geest wanneer de fysieke, biologische, hormonale lichamen zijn geprogrammeerd om te leven in de cyclus van de ziel? Hoe kan India je ondersteunen om het hologram van het lichaam te doorzien en te shiften naar een frequentieveld waarin je pure geestkracht kunt leven? Hoe symboliseert India een formule om jouw werkelijke kernkwaliteiten en psychic skills te ontwikkelen?
Hoe werken de licht-en-schaduwkrachten die door India heen werken? Hoe stuurt de Demiurg en de Archonten het veld van India aan in een alternatief script? India is de doorgang door de 4e dimensie waar de innerlijke Bron en de externe Godsprojecties elkaar raken. Het is de grote doorgang, de grote energiepomp door de machtstructuren van de Aarde, in aanhechting met dit universum.
Tijdens dit 3-voudige traject gaan we verschillende meditaties/oefeningen doen om in een constante boventoon te zijn, waarbinnen we onze eigen weg banen door de 4e wereld. We gaan 3 avonden heel bewust shiften naar de krachtenvelden waarin we zelf ons Bronhart creëren. We gaan terug naar een belangrijk geheugen, een belangrijke aanwezigheid binnenin onszelf.

Tijdens deze Zoom gaan we de intergalactische achtergrond achterhalen van Shiva, Vishnu en Brahma, gekoppeld aan Parvati, Lakshmi en Sarasvati. Hoe werken deze Trimurti of Trinity-verbindingen in onszelf? Wie zijn deze ‘Goden en Godinnen’ en waar komen ze vandaan? Hoe lopen zij samen met het buitenaardse bewustzijn? Hoe kun je de Bron binnen gaan om zelf toegang te hebben tot dit bewustzijn in jezelf, en hoe kun je de subtiele Archontische aanhakingen via het Hindoeisme doorgronden? Wat is de ATMAN? Hoe staat Krishna in dit verhaal? Hoe werkt Krishna in onszelf?

Wat is Hindoeisme precies? Waarom is India gekoppeld aan het Hindoeisme?

Het bijzondere aan deze India-avonden is dat we het gaan aanvliegen vanuit een planetair, psychologisch en intergalactisch perspectief om het heel bewust te kunnen ordenen. Naast meditaties, verdiepingen en oefeningen zullen we het combineren met oerkennis en het vermogen om in jezelf te positioneren, vrij van mogelijke invloedssferen die subtiel inhaken op je systeem. Hoe kun je de formule van India in jezelf herordenen en toegang krijgen tot de Trimurti? De krachten achter de Goden en Godinnen van India? Ook zullen we dit traject afwisselen met de kennis van krachtplekken en tempels waaronder: De Gouden Tempel van Amritsar, de Taj Mahal, Meenakshi Temple, Venkateshwara Temple, Bodhgaya etc. Ook gaan we in op de blauwdruk van (New)Delhi en Varanasi, Kashmir, Ladakh en de Boeddhistische zetel van Dharamsala, de Grotten van Ellora etc. Ook zullen we ingaan op de zgn Indiase Corona-variant en welk programma daarachter zit.

Tijdens de diepgaande meditaties zullen we de onsterfelijke blauwdruk van hart verder bekrachtigen en in werking zetten. Tijdens deze 3 avonden wordt er een intergalactische formule in werking gezet om in de Bron van en achter India aanwezig te zijn, om zelf deze innerlijke Bibliotheek uit te kunnen lezen. Moge jouw levenskrachten heel bewust gevoeld en geleefd worden!
Het wordt een prachtig, diepgaand traject.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De avonden zijn op vrijdagavond 30 april, donderdag 6 mei en zondag 9 mei 2021.
De avonden beginnen allen om 19:00 uur en duren tot 22:20 uur. Inloggen kan vanaf 18:50 uur. De uitwisseling is 45 euro per deelnemer voor het gehele 3-voudige traject. Het is ook mogelijk om eventueel in 3 termijnen te betalen. Je kunt dan op de dagen van de Zooms betalen, of mocht je deel willen nemen en een ‘betaal-afspraak’ willen maken, dan kan dat.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Ook kun je je opgeven voor de opnames, wanneer je niet live deel kunt nemen. De opname wordt dezelfde avond of de volgende ochtend naar alle deelnemers verstuurd. Na aanmelding zal ik zo snel mogelijk een praktische mail versturen met de benodigde informatie.
Voel je aub vrij om deze mail door te sturen naar eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank en wie weet, tot dan.

Love, Nanco Immanuël