Infinite Space: Entering the Ancient Whale Formula

Hallo lieve mensen,

Wat vind ik het heerlijk om aan te kondigen dat ik op zondag 24 oktober 2021 weer in Groningen ben voor een live-workshop. Het wordt de laatste live-dag in Groningen voor dit kalenderjaar. Ik wil Lilian Huizingh bij deze wederom van harte bedanken dat ze deze dag wil organiseren! Wat ontzettend fijn om samen te komen met een mooie groep!

Tijdens deze activatiedag gaan we het oorspronkelijke walvissenbewustzijn in onszelf binnen een werkelijk kosmisch te gaan reizen. Juist in de omhulling van onze walvissen-kwaliteiten is het mogelijk om totaal nieuwe dieptes binnen te gaan: Reizend door de oceanen der oneindigheid, door eonen, door tijd en ruimte om volledig jouw rechtmatige plek op Aarde in te nemen. Het walvissen-bewustzijn geleidt jouw vermogen om jouw ‘ruimteschip hier te parkeren in het aardse domein’. Hiermee bedoel ik dat je werkelijk in het oorspronkelijke oerveld van wat we als ruimte ervaren kunnen zijn. Oorspronkelijke ruimte is de aanwezigheid van oneindigheid, de beweegbaarheid en allesomvattendheid van oneindigheid. Wanneer we onze walvissen-bibliotheek, met al haar unieke wijsheid, betreden herinneren we hoe we letterlijk door alle aannames heen kunnen navigeren door aanwezig te zijn in het Ene-Momentum. Het is de volledige aanwezigheid van het bewustzijn van de kosmische ademhaling.
Het walvissen-bewustzijn herstelt de kosmische bibliotheek. Hierdoor is er een daadwerkelijke ervaring van wat kosmos IS: Een resonantieveld dat trilt voorbij alle concepten van dit matrix-model waarbinnen wij onszelf ervaren. Het walvissenveld herinstalleert onze kosmische werkelijkheid. Wanneer het menselijke-en-walvissenbewustzijn samenkomen in onszelf kunnen we heel bewust in het ontstaan van de kosmos zijn: Een reikwijdte waarin je kunt voelen/waarnemen/zien hoe het leven is ontstaan en hoe alles met elkaar samenvalt. Het is samenzijn met de ademhaling van de Ene, het aanwezig zijn in The Ancient One.
The Ancient One is het bewustzijnswezen waarbinnen Bron zichzelf ervaart als de Ene. Dit is een heel eigen domein, die ook leeft binnen jouw wezen, in jouw moedercel. Vanuit de rots, de stabiliteit van de innerlijke Ancient One is het mogelijk om het gehele ontstaan van al-dat-is waar te nemen: te ervaren zoals het IS. Het walvissen lichaam ondersteunt jou om dit ene momentum te kunnen zijn, te kunnen ademen, zodat de mysterieën des levens volledig ontrafeld worden. Jij bent de Bron van deze ervaring. In het lichaam van de walvis zijn, waar ook de Bijbel naar refereert in het boek ‘Jona en de walvis’. Dit insertieprogramma verwijst naar de daadwerkelijke ervaring, maar heeft tevens een schil in werking gezet waardoor de aandacht wordt afgeleid van de werkelijke trilling van de connectie tussen de mensheid en de walvissen. We gaan tijdens deze dag een krachtige heling doen op dit ‘afscheidingspunt’.
Tijdens deze diepgaande activatiedag zullen er 2 krachtige energietransmissies zijn om letterlijk weer samen te vallen met jouw code om in het ontstaan van de kosmos te zijn, om in het lichaam van de innerlijke walvis te zijn, waarbinnen jouw aardse ruimteschip wordt opgebouwd. Het vermogen om vanuit werkelijke verbinding in oneindigheid te zijn en daarin als een rots te zijn, als een rots te staan! We gaan een extra diepte voelen in, de dieptes der oceanen. De reikwijdte van wat diepte nu werkelijk is. Het emotionele bewustzijn mag hierin weer volledig herinneren hoe ver-reikend (en verrijkend) jouw gevoelens zijn. Door deze vrije reis door werelden heen zullen we een totaal nieuwe besef opbouwen wat oneindige ruimte nu werkelijk is. Hierdoor wordt het zoveel gemakkelijker om hier op aarde jouw ruimte te zijn, in te nemen en werkelijk te gaan staan voor alles wat jij bent, als heelheidswezen. Jij bent de Bron van je eigen bestaan. Jij bent de Bron van jouw menselijkheid en de ‘wayshower’ van de Nieuwe Aarde!
Naast de kennisuitwisseling en diepte-transmissies/meditaties staat de dag tevens in het teken van werkelijk verbinden met onszelf en met elkaar. Moge deze dag een werkelijke kosmische ontmoeting zijn, van wezen tot wezen. Ik kijk er enorm naar uit.
Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze live-activatiedag in het mooie Groningen.
De dag begint om 10:00u en eindigt rond 17:15u. De inloop is vanaf 9:30u. De uitwisseling is 70 euro per deelnemer. Opgeven kan via galacticheartcentre@yahoo.com .
Het adres wordt een week van tevoren doorgegeven aan alle mensen die zich hebben aangemeld.
Het lijkt me geweldig om je op deze dag (wederom) te ontmoeten. Wie weet tot dan!
Much love,

Nanco Immanuël