Infinity: A Conscious Journey Into the Multiverse (in Berg en Dal, Gelderland)

Aloha fantastische, mooie mensen,

Wat vind ik het heerlijk om aan te kunnen kondigen dat ik op 9 juli 2023 weer in Berg en Dal (bij Nijmegen) ben voor een live-activatiedag. Ik wil Bryan opnieuw van harte bedanken voor het openstellen van zijn ruimte en het mede mogelijk maken van deze dag.

Deze workshop/activatiedag zal gaan over de oneindigheid, het ontstaan van de oneindigheid, wat we het multiversum zijn gaan noemen. Het multiversum is het grote experiment waarbinnen Bron zichzelf in de oneindigheid ervaart, in alle mogelijkheden, door alle gezichten en scenario’s heen. Een ervaringsrealiteit waarbinnen het hart en het brein geen bodem en plafond ervaren, maar werkelijk volledig comfortabel, gesynchroniseerd zijn, met het oneindige veld. Hierin is vorm niet vast, alles is bewust simultaan aanwezig. De Bron’s expressie is in vele dieptes en mogelijkheden tegelijkertijd aanwezig. Wezens kunnen hier heel bewust op verschillende plekken tegelijkertijd aanwezig zijn. Dit is één van de mogelijkheden binnen de Bron-Spirit die jij bent. Bewust aanwezig zijn in de oneindige mogelijkheden van de Law of One, de directe Bron-ervaring binnenin jezelf.
Het bewuste multiversum in jou is als een stabiele toon waarbinnen je aanwezigbent in het veld-der-oneindige mogelijkheden. Je ziet ze, je voelt ze. Jij bent de ingang, de doorgang, de web in de grote rabbit hole. Jij bent de doorgang voor de gelimiteerde lenzen.
Jouw aanwezigheid in de oorsprong van het multiversum zorgt voor de volledige synchronisatie van je multidimensionaliteit, je interdimensionaliteit. Eigenlijk ervaar je dat er eigenlijk geen multidimensionaliteit bestaat. Perceptie bestaat: De lens van waarneming bestaat, in heel veel verschillende brillen.
In de oorsprong zijn van het multiversum zorgt ervoor dat je de werkelijke NU ervaring bent en kunt omhullen.
Alles is NU en komt vanuit jou, als een oneindige oceaan.
Tijdens deze live-dag gaan we heel bewust de oerkracht in onszelf ervaren. De oerkracht waarbinnen jouw bewustzijn bewust is van het ontstaan van dit innerlijke multiversum. We gaan het ervaren!
Het universum waarbinnen wij leven is aanwezig in een gigantisch experiment om daadwerkelijk oneindig en onsterfelijk te worden, maar is dit nog niet. Dit heeft te maken met verschillende scenario’s die zich o.a. hebben voltrekken in de Orion-werelden. Daar zijn er verschillende buitenaardse rassen geweest die de perceptie op de realiteit hebben kromgebogen en letterlijk een andere scheppingsroute, scheppingsverhaal hebben ingebouwd, waardoor het als complex ervaren kan worden om het multiversum werkelijk te ervaren. In het multiversum zijn we veel creatiever, flexibeler en totaal andere kwaliteiten in onszelf kunnen zich ontplooien.
Tijdens deze dag gaan we samenwerken met een groep van Ancient Ones die leven in het multiversum. Hun gevoels-en-informatievelden zijn niet van dit universum, en vallen eigenlijk ‘buiten’ alles wat wij hier voelen als realiteit. Zij zijn samen met ons dus de toegang om volledig te openen, en volledig te herprogrammeren. Onze gevoelssensoren mogen gewoonweg shiften naar een ander level. Hierin zal ik ook heel bewust het Siriaanse bewustzijn meenemen, die binnen dit universum één van de centrale keyholders is tot het multiversum.
Deze ancient ones werken met ons samen in het VELD, zodat onze fysieke lichamen de oneindigheid kunnen behouden. Het werkelijke ongelimiteerde die hier mag communiceren, tot expressie mag komen, de dans mag leiden.

Op deze dag gaan we vanuit onze eigen pure aanwezigheid deze INFINITY in beweging brengen. Door middel van gerichte transmissies/meditaties, verdiepte ademhalingen (afgestemd op het multiversum), een oefening, bewuste informatie/kennisuitwisseling en een unieke groepsdynamiek gaan we een nieuwe reikwijdte van oneindigheid ervaren, eentje die als een liefdevolle tornado door alle kunstmatige basissen neerzet. Hierin mag werkelijke oneindige liefde volledig erkend worden. Een liefde die allesomvattend is en niet-gevoelig is voor de ontstane percepties binnen de vallen van bewustzijn.
We gaan onszelf EN de Ancient Ones van het multiversum ontmoeten, om een totaal nieuwe herziening binnen te gaan van tijd, ruimte, identiteitsbesef en andere belangrijke factoren die de perceptie op Aarde domineren.
We gaan een prachtig krachtenveld in beweging brengen.
Jij bent van harte welkom om deel te nemen.

De workshop wordt gehouden in het mooie Berg en Dal, Gelderland. De dag begint om 10:30 uur en eindigt rond 17:20 uur. De inloop is vanaf 10:10 uur.
De uitwisseling is 80 euro per deelnemer, gelieve contant te betalen bij binnenkomst. Graag zelf je lunch meenemen, wel wordt er zorg gedragen voor koffie/thee/water en versnaperingen.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com

Wie weet tot dan.

With love,

Nanco Immanuël