Informatie/Vragenavond: Galactic Heart Database

Dit is een avond waarin we een diepgaande empowerment meditatie doen en de ruimte nemen om een verdiepingsslag in te gaan over al de behandelde thema’s, en natuurlijk ook nieuwe stukken in te brengen. Het is een vragenavond, een open dialoog over wat er innerlijk leeft en wat er op wereldniveau nu gaande is. Hoe zit alles in elkaar? Waar zit je mee? Waar wenst er nog meer verheldering te komen? Wat mag er nog meer uitverdiept worden? Deze avond gaat dus o.a. over behandelde thematieken en hoe om te gaan met onszelf binnen deze uitzonderlijke wereldsituatie. Het is een avond om alles nog meer een plekje te geven, verder aan te scherpen en te vernieuwen. Het gaat om een open dialoog en een bekrachtiging van de groep!
Iedereen die deel wenst te nemen is van harte welkom. Mocht je vragen hebben wil ik je vragen deze per mail op te sturen. Dan maak ik een selectie van welke vragen behandeld kunnen worden, rekening houdend met de tijd en ruimte, en dat alles in ordening op elkaar aansluit. Ik wil iedereen nadrukkelijk vragen om geen persoonlijke readingvragen te mailen of te stellen tijdens de samenkomst. Deze avond gaat door bij een minimum van 15 deelnemers. Ik zal iedereen een bevestigingsmail sturen wanneer het minimum aantal deelnemers is bereikt. Aub maak ook het bedrag nog niet over totdat het minimum aantal deelnemers is bereikt en bevestigd.
Deze avond is op dinsdag 23 februari. (Verplaatst naar deze datum, oorspronkelijke datum was 11 februari 2021) Het begint om 19:15 uur en duurt tot 22:15 uur. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Ook de vragen kunnen gesteld worden via dit email adres.