Informatie/vragenbijeenkomst via Zoom

Hoi lieve mensen, ik heb opgemerkt dat er momenteel veel vraag is naar meer duidelijkheid en tools over talloze thema’s.
Heel graag organiseer ik op woensdagochtend 9 februari 2022 een informatie/vragenbijeenkomst/een samenzijn om talloze aansluitende thema’s samen te belichten en te verhelderen. Er speelt zo ontzettend veel NU. Tijdens de paar uur dat we samenzijn is er alle tijd voor bekrachtiging, dialoog, vraagstelling vanuit diepe verbinding. Laten we gewoon als mensen samenzijn. Ook is deze bijeenkomst bedoeld om thematieken die tijdens de Zooms of live-workshops zijn behandeld verder te verhelderen zodat het voor iedereen meer werkbaar is. Ook dient deze bijeenkomst als een boost, om nog meer te voelen dat we als mensheid samen-zijn. Wanneer nodig zullen er ook meer praktische tools worden uitgewisseld. Wij zijn de verandering. Geen enkel onderwerp is mij te gek, zoals jullie weten. Het is mogelijk om vragen in te sturen via galacticheartcentre@gmail.com (aub naar mn gmail adres, niet mn yahoo account). Aub mocht je vragen insturen, wil je er aub zorg voor dragen dat ze een beetje op elkaar aansluiten? Ik kan niet garanderen dat iedere vraag behandeld wordt. De ingestuurde vragen krijgen voorrang boven de vragen die tijdens de bijeenkomst via de chat worden gesteld. Mochten al de vragen al beantwoord zijn is er ruimte voor de vragen die tijdens de meeting ontstaan.
Deze bijeenkomst is op woensdagochtend 9 februari 2022. We beginnen om 10:00u en eindigen rond 12:45 uur. Inloggen kan vanaf 9:50u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Ook kun je de opname aanvragen, de uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro. Het minimaal aantal deelnemers om de Zoom door te laten gaan is 20 deelnemers. Wanneer dit aantal is bereikt zal ik iedereen een bevestiging doorsturen met de verdere praktische informatie. (DEZE MEETING GAAT DOOR, ER ZIJN VOLDOENDE AANMELDINGEN)
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
Fijne dag nog en warme, liefdevolle groet, Nanco Immanuël