Inside Africa: Mumbasa and Divine Mother Records of Madagascar

Lieve mensen, de intergalactische achtergrond van Afrika vormt een basis voor de blauwdruk van 2021. Hierin worden de archieven van de Moedercel vanuit haar werkelijke kern heropend in het bewustzijn.

Afrika heeft de functie om ons planetaire bewustzijn te ontwaken. Afrika herbergt het werkelijke lichtlichaam van MOTHER. Afrika is aanwezig in de frequentiezone van het herstel van de fysieke moedercel, en tegelijkertijd de afscheiding met de Moeder. Hierdoor ervaren wij in deze realiteit dat de ziel, die aanwezig is binnen een duale ervaring, opgesloten zit in een lichaam.
Afrika is het bewustzijn waarbinnen het lichaam en de ziel haar oorspronkelijke licht weer kan ervaren om het bevrijdingsproces in te zetten. Afrika is het vrijkomen van de lichaams-gebaseerde identificatie en de shift naar lichtlichamen waarbinnen de Moedercel volledig intact is. De moeder is….aanwezig. De moeder schijnt in haar volle glorie, haar volle essentie.

Hierin is de blauwdruk van Madagascar, met haar unieke flora en fauna, een belangrijk bewustzijn. Madagascar, het eiland, herbergt een unieke frequentie van MU. Madagascar is namelijk de sleutel tot de ziel van de Moeder, aanwezig in haar waarachtigheid. Madagascar is het Moeder-element en leeft binnen een frequentiezone waarbinnen het mogelijk is om in de Moeder-bibliotheek te zijn. Er zijn vele programma’s ingezet, onder streng bewaakte mind-control, om iets van de Moeder te maken wat het niet is. Het symboliseert een afscheiding met de Grote Geest waarbinnen Moeder is ontstaan. Madagascar symboliseert een aanvliegroute, een hartsfrequentie om in te zijn, waardoor je de essentie van de Moeder kunt voelen, uit kunt lezen zoals het is, en naar een frequentie kunt shiften waardoor je de werkelijke hartsmoedercel kunt belichamen. Dit is de kracht om alle Moederprogrammaties te doorzien, te doorlezen, te overkoepelen en daardoor van binnenuit ‘uit te schakelen’. In deze frequentiezone komen de meest subtiele ingevoegde ‘broedprogramma’s’ aan het licht. Vooral de programma’s waarbinnen de Moederfrequentie in deze fysieke lichamen wordt gegijzeld. (Hierin doel ik o.a. op de Moeder Maria en Maria Magdalena programma’s).
Madagascar en haar natuurlijke rijkdommen dragen de informatie van het hart dat aanwezig is in de werkelijke Moedercel. In die frequentie is het mogelijk dat de Moeder vanuit haar werkelijke kern kan navigeren. Ze is zichtbaar en kan daardoor vrij reizen in haar bibliotheek om het creatiepatroon van de Moeder te herstellen. Wat is de Moeder? Waarom is ze gecreƫerd? Wat is het creatiepatroon van oer-moeder? Hoe kan de levenskracht weer heel bewust aanwezig zijn in het hart van jouw moedercel? En welke impact heeft dit op de fysieke lichamen die wij ervaren?
Madagascar is de unieke levenskracht waarbinnen de Moeder IS en de codexen van deze lichaamsidentificaties open weet te breken. Het splijten van de materie onder mind-control. Madagascar symboliseert het wakker zijn en wakker worden van het hart van de Moeder. Hierdoor ontstaat de onbevlekte creatiekracht die trilt voorbij iedere aanhechting met de matrix, en het vloeit recht door de matrix.
Tijdens deze Zoom gaan we deze onbevlekte Moederstaat betreden in onszelf. Hierdoor kunnen we voorbij de tijdslijnen gaan waarnemen om ook de intergalactische geschiedenis van MU te overzien/doorzien. We reiken hierin helemaal tot het ontstaan van de hartscodering in de Moedercel. Hierin is het vermogen om de werkelijke life-force van Moeder te zijn, te zien en te behouden.
Tijdens deze Zoom zullen we afstemmen op verschillende krachtplekken van Madagascar om de Moeder-Bibliotheek verder te ervaren. We stemmen o.a. af op de Twaalf Heilige Heuvels van Imerina, The Royal Hill of Ambohimanga, Allee des Baobabs en het centrale kristalbewustzijn van het eiland. Madagascar is de thuisbasis van een gigantisch kristalgrid dat nog veel verder doorvoeld mag worden.
Tijdens de meditaties gaan we heel bewust aanwezig zijn in de frequentiezone van Madagascar, om haar unieke psychologie te doorgronden en om het Afrika grid nog verder te bekrachtigen.
Het belooft een zeer diepgaande, krachtige, veelzijdige Zoom te worden.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op maandagavond 19 april 2021. We beginnen om 19:00 uur en eindigen rond 22:30 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Ook kun je de opname aanvragen voor 15 euro, wanneer je niet live deel kunt nemen. Voor opgave: galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Ik kijk er naar uit. Wie weet, tot dan!
Love, Nanco Immanuƫl