Inside Africa: The Belgium-Congo Alignment

Lieve mensen,

Ontzettend fijn om aan te kondigen dat ik op vrijdagochtend 31 maart 2023 weer een Zoom en verdiepingsslag ga geven over de blauwdruk van België, het geboortekanaal en de betekenis van de België/Afrika verbinding. Deze verbinding is in de simulatie tot stand gebracht via de velden van kolonisatie, maar hoe liggen de intergalactische en menselijke lijnen in relatie tot België en Congo? Welke bewustzijnsarchieven zijn hierin aanwezig en verborgen?
België is een samenkomstpunt van alle mogelijke geboortes. België is de doorgang door het oorspronkelijke geboortekanaal en het gehele scala aan vangnetten van belangenverstrengelingen die aanwezig zijn in de dimensies van het bestaan. Wat krijgt er nu werkelijk geboorte en vanuit waar? Wat zijn de motivaties en perspectieven?
Binnen een grotere galactische context trilt België dus op de bibliotheek waarin geboorte is en waarin er vanalles in het geboortekanaal is verplaatst? Waarom kunnen we nog maar zo weinig herinneren van onszelf?
Landen zijn als frequentiezones van alchemistische betekenis, archieven binnen een geheugen van heelheidswezens. Zo is er een groep van landenblauwdrukken die de basistoon heeft gezet voor de manifestatie van kolonisatie en slavernij-bewustzijn. België en haar frequentiezone is hierin ook gebruikt voor de kolonisatie van een heel specifiek deelgebied. Een frequentiezone die Congo wordt genoemd, het vroegere Zaïre.
Tijdens deze Zoom gaan we diep afreizen in het zielenbewustzijn om een nieuwe laag van het Afrika-bewustzijn in beweging te brengen. Om vanuit chirurgische precisie te zijn welke krachtlijn in onszelf wordt vertegenwoordigd door België/Congo. Hoe kunnen we dit interdimensionale dossier bewust openen om ‘verloren’ zielenlagen te doorgronden? Hoe aanwezig te zijn met deze laag van betekenis en afleiding door de tijdslijnen heen?
Tijdens de Zoom gaan we via meditatie, bekrachtiging en kennisuitwisseling aan de slag met deze Records of Africa. We gaan de frequentiezone bezig en een oerkwaliteit in onszelf aanzetten die trilt op deze golflengte. We kunnen weer een stukje slaven DNA terugbrengen in het zichtbare domein, zodat JIJ er weer bent, als hoeder, als heelheidswezen.
We gaan aan de slag met een ver weggestopt archief, die van een ongekende schoonheid is, wanneer eenmaal doorzien.
Je bent van harte welkom om mee te zoomen.
Deze kortere Zoom is op vrijdagochtend 31 maart 2023. De zoom is van 09:30u t/m 12:15u. De uitwisseling is 12,50 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël