Inside Africa: The Blueprint of Kenya

Dag lieve mensen,

Op maandagochtend 27 mei 2024 geef ik een nieuwe, wat kortere Zoom-workshop over de Afrikaanse blauwdruk, waarin we één van de bekendste Afrikaanse landen vol in het bewuste zullen ervaren: Het prachtige KENIA. Kenia, het land van de Masai en de safari, draagt een groots oerbewustzijn in zich die we volop gaan ervaren.

Afrika, ofwel de bandbreedte waarin wezens de Aarde in zichzelf kunnen ervaren, is een epicentrum van pure rijkdom, van alles wat Moeder Aarde te bieden heeft. Het is van essentieel belang om dat te voelen en ervaren in jezelf.
Afrika is de bandbreedte van het ‘planetaire lichaam’ van de Aarde. De identiteit van de Aarde, waar wezens oorspronkelijk, in zichzelf, mee kunnen vervloeien. Het is ook alchemistisch gezien van groots belang dat we de ‘stem’ van de Aarde kunnen ervaren, zodat we met volledig bewustzijn hier kunnen zijn. Alle deelgebieden binnen Afrika zijn een centraal geheugen van de stabilisatie van het innerlijke planetair geheugen. De ‘ascensie’ van je Aarde-element. Het draagvlak waarbinnen je gehele wezen hier op Aarde kan zijn. Afrika is het één zijn met de unieke, autonome geometrie van de Aarde zelf.

Binnen deze alchemie is Kenia een codekraker om hier op Aarde de oorsprong te ervaren van jouw geboorterecht. Alles is ergens ontstaan, vanuit Bron ontkiemt iedere werkelijkheid in jou. Jij bent gemachtigd om terug te shiften naar een werkelijke eenheid waarbinnen jij kunt ervaren hoe alle elementen in jezelf zijn ontstaan. Jouw eenheid met alles in jou, en om je heen is ergens ontstaan en Kenia is een open uitnodiging om constant terug te keren naar dat momentum. Je hoederschap over alles wat is. Het ontstaan van jouw wezen, natuurrijken, van dieren, van de Aarde, van planeten, van bomen. Jij bent de kiem van dit alles. En hierdoor kan de werkelijke communicatie met alles wat organisch is hersteld worden. Heel bewust beleeft worden. Uit het AL-niets ben jij ontstaan, is alles ontstaan, en jij bent daar volledig bij. Kenia is een vermogen om in die snelheid te zijn, in diepe vertraging, zodat je het ontstaan van levensvelden volledig in jezelf kunt traceren. In de simulatie staan Kenianen ook grotendeels bekend als de ‘snelle renners’, de snelle ‘hardlopers’, meesters der estafette en uithoudingsvermogen.

Kenia is het constante vermogen om jouw hoederschap over de elementen terug te draaien naar het oorspronkelijke perspectief. Alles ontkiemt in jou. Je kan het ontstaan van planten, dierenblauwdrukken en nog zoveel meer in jezelf traceren. Als een wereld achter Flower of Life insertie-programma’s.

Tijdens deze Zoom gaan we heel bewust ervaren wat Kenia eigenlijk is. Wat is de preciese codering van dit land? Wat wordt er nu werkelijk gecommuniceerd? Waarom is de landenspreuk ‘Harambee’, wat ‘samen slaan we de handen ineen’ betekent. Wat gebeurde er werkelijk bij de Britse kolonisatie van Kenia, vanuit een andere dimensionaal perspectief gezien?
Waarom is Kenia een safari-land met een enorme overvloed aan flora, fauna en dierenrijken?
Wie zijn de Masai werkelijk? Waarom staat het schild van de Masai in de vlag van Kenia? Waarom zeggen de Masai dat ze gecreëerd zijn door Enki, de Anunnaki-God? En waarom komt de EN van Enki ook voor in het woord Kenya?
Waarom staat de witte haan centraal in het wapenschild van Kenia? Hoe is dit alles connected?
Kenia is een groots vermogen in onszelf om alles wat buiten ons is geplaatst terug te draaien naar de oorspronkelijke lens van eenheid, waardoor we onszelf kunnen bekrachtigen en uploaden met de werkelijke reikwijdte van de elementenkrachten. Wat betekent het om heel bewust element te zijn?

We gaan verschillende krachtlijnen aanraken en in beweging brengen. Onder andere Mount Kenya, na Mount Kilimanjaro de hoogste berg van Afrika, Lake Victoria, Nairobi (de hoofdstad), Masai-gebied en Tsavo National Park (safariland).
Kenia is op Aarde een belangrijk confrontatie en shift-punt. We gaan het heel bewust ervaren, aanwijzen en AAN zetten in onszelf.
Door middel van transmissies, bekrachtiging en informatie/kennisuitwisseling gaan we innerlijk Moeder Aarde weer vanuit een andere ingang ervaren. Het wordt een fantastisch samenzijn vanuit een grootse blauwdruk in onszelf.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op maandagochtend 27 mei 2024. De zoom is van 10:00u t/m 12:50u. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël