Inside Africa: The Blueprint of Nigeria

Dag lieve mooie mensen,

Vanuit innerlijke hartevreugde kondig ik aan dat er weer een nieuwe Afrika blauwdruk Zoom zal zijn op maandagochtend 8 april 2024. Afrika, ofwel de bandbreedte waarin wezens de Aarde in zichzelf kunnen ervaren, is een epicentrum van pure rijkdom, van alles wat Moeder Aarde te bieden heeft. Het is van essentieel belang om dat te voelen en ervaren in jezelf.
Afrika is de bandbreedte van het ‘planetaire lichaam’ van de Aarde. De identiteit van de Aarde, waar wezens oorspronkelijk, in zichzelf, mee kunnen vervloeien. Het is ook alchemistisch gezien van groots belang dat we de ‘stem’ van de Aarde kunnen ervaren, zodat we met volledig bewustzijn hier kunnen zijn. Alle deelgebieden binnen Afrika zijn een centraal geheugen van de stabilisatie van het innerlijke planetair geheugen. De ‘ascensie’ van je Aarde-element.

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we een grootschalig bewustzijn van onszelf betreden en recht door talloze beeldvormingen heenbewegen. We gaan de blauwdruk van Nigeria in beweging brengen. Het geestelijk geheugen. Nigeria is het Afrikaanse land met de meeste inwoners, meer dan 230 miljoen. Nigeria heeft onder mind-control een naam opgebouwd, terwijl daarachter een totaal ander innerlijk communicatieveld operationeel is.
Nigeria trilt precies op de frequentie van het oorspronkelijke vertrouwen die je hier op Aarde in jezelf en de werkzaamheid van het bewustzijn dient te hebben. De oorspronkelijke alchemie waarin de Brongeest aanwezig is in jou, in het zwarte veld, om jezelf uit alle geinfiltreerde scenario’s en verhaallijnen te halen. Om jezelf ‘in en uit’ het hele rasterwerk te bewegen waarin alles door elkaar loopt, en ‘de grote shift’ niet kan plaatsvinden. Jezelf uit de kern van de sloppen bewegen, vanuit een reikwijdte in je innerlijke schoot die sneller trilt dan de chaos van het matrixveld. Nigeria is de aanwezigheid, maar ook het duwtje in de rug, van het oorspronkelijke Bronvertrouwen. Veilig in de resonantie van vertrouwen, waar niet geknoeid wordt wat vertrouwen werkelijk is. Hierin kan de werkelijke vereeniging plaatsvinden. Hierin is het epicentrum aanwezigheid waarin wezens uit de Anunaki/Archontische gesimuleerde, voorgeprogrammeerde weg stappen. Daarin is het wel belangrijk om te (h)erkennen hoe dat systeem in elkaar is gezet. Waarom wordt er zoveel energie uit Nigeria en het Nigeriaanse menselijke DNA onttrokken? Waar hebben de simulatoren deze bandbreedte voor nodig? Het heeft ook te maken met het verdraaien van vertrouwen, vertrouwen in systemen of anderen, ten koste van je jezelf. Jij bent het epicentrum van het werkelijke vertrouwensveld.

De Nigeriaanse blauwdruk en het Nigeriaanse DNA is drager geworden van een beeldvorming, een programma waarin de gesimuleerde ‘breuk van vertrouwen, of oplichting’ is ingevoegd in het onbewuste. Dit is een dekmantel om de ware kracht van het innerlijke Nigeria te verhullen.
De werkelijke progressie komt voort uit de oorspronkelijke resonantie van vertrouwen. Hierin kunnen zaken en situaties ‘opgelost’ worden waarvan je onder mind-control maar niet kan zien hoe dat ooit zou kunnen veranderen.
Tijdens deze Zoom gaan we in op het wapenschild van Nigeria, met het zwart en de witte vereeniging/splitsing in het midden, gedragen door 2 witte paarden. ‘Unity and faith, peace and progress’.

We zullen ook een aantal belangrijke lijnen meenemen zoals: De lijn met het Verenigd Koninkrijk (kolonisatie 1914), Abuja, Lagos, Zuma Rock en de Gurara Watervallen.
Via transmissies, kennisuitwisseling en bekrachtigingen zullen we deze ‘verborgen kracht’ weer in beweging brengen. En zullen we ervaren wat Nigeria werkelijk is, als alchemie. Een verborgen diamant, en een belangrijk archief voor de stabilisatie van het Aarde-element in onszelf.
Het wordt een prachtige reis.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op maandagochtend 8 april 2024. De zoom is van 10:00u t/m 12:40u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël