Iran: The Earth-Galactic Doorway

Dag lieve, mooie mensen, op vrijdagavond 8 april 2022, de dag voor mijn verjaardag, geef ik een Zoom over een schitterend land met een grote, centrale rol in het Midden-Oosten: Iran! Iran, een land gelegen op het grondgebied wat Perzië is. Iran herbergt een zeer geavanceerd portaal voor deze planeet, een portaal waarin we vrij kunnen reizen in de oneindigheid. De kennis/wijsheid van de reis door de zwarte kubus: Aanwezig in een trillingsveld waarin er geen zwarte kubus is. Het zielenbewustzijn draagt een trilling waarbinnen het gewoonweg niet bestaat, omdat de aandacht er niet is. Iran is puur meesterschap over de wetmatigheden van aandacht. Volledige centrering van al-wat-is.
Iran speelt een essentiële rol in het scenario van het Midden-Oosten: Een controversiële rol, die erg gevoelig ligt in verbinding met Israël, de Verenigde Staten, Europa en Saudi Arabië. Waarom is dit? Iran is namelijk de ingang in het galactisch centrum waar de kennis/feeling/wijsheid aanwezig is van hoe de zwarte kubus is ontstaan en hoe het bewustzijn er doorheen kan bewegen. Iran is een hoeder van de onsterfelijke, oneindige frequenties die de bibliotheek heropent in onszelf waarin wij ons volledig bewust kunnen zijn van de gehackte versies van onszelf: De kopielichamen, ofwel de Maan-schaduw-lichamen. Iran is de ‘glasbreker’, ons bewustzijn waarin we vanuit ons licht de draai zijn, de draai maken om van binnenuit de zwarte kubus waar te nemen en te doorzien hoe het in elkaar is gezet. Hierdoor kunnen wij de zwarte kubus lostrillen in ons fysieke-zielenlichaam. Iran is the know-how. Het heel precies kunnen doorzien waar onze realiteit is en wordt ‘geframed’. Iran is tevens de resonantie waarbinnen wij ons gewaarzijn van ons gerealiseerde zelf: We zijn al heel. Het is niet alleen een besef, maar een volledige bewuste en reëele werkelijkheid die ook door deze realiteit heenvalt. Hierin is de RA van Iran het bewustzijn waarin we daadwerkelijk kunnen voelen/zien hoe eenheidsbewustzijn IS en werkt. Een eenheidsbewustzijn dat IS en vrij is van aannames, overtuigingen en voorgeprogrammeerde werkelijkheden. Het mag nu volledig herkend worden in onze innerlijke moedercel! Iran is een innerlijke kijkje ‘achter’ de schaduwen. En meer dan dat: Het is de innerlijke stabiliteit waarin het kijkje eerst een opening wordt, en dat je kunt blijven in deze omvattende staat. Voorbij de schimmen, voorbij het onzichtbare, in het zichtbare onzichtbare. Iran is ons vermogen om onze oneindige, werkelijke ruimte door de zwarte kubus heen te geleiden. Het breekt de scenario’s van de gehackte tijdslijnen. Iran heeft hierdoor een openbrekende rol binnen het ‘Einde der Tijden’, wiens code een groot gevaar is voor de machtselites op deze planeet. Iran is een Aarde-Galactische toegangspoort en draagt de formule die nodig is om vrij de aarde te betreden en te verlaten. Het is een zeer essentieel portaal voor de vrije reis zone tussen Aarde en de Melkweg. Het is een belangrijk bewustzijn voor de gehele galactische alliantie en talloze buitenaardse civilisaties. Perzië speelt hierin een essentiele rol!
In Iran zijn vele bouwwerken gebouwd in de resonantie van de 14 (de N van Iran). De 14 is de pilaar van de werkelijke vrije zone ervaring. Deze trilling zet jou recht binnen de fragmentaties binnen je zielenervaring.
Tijdens deze Zoom gaan we nog veel verder in op wat Iran in ons is, de functie van Iran in het Midden-Oosten en hoe het vertaald kan worden naar de innerlijke menselijke zielen-psychologie.
Tijdens deze Zoom gaan we het galactische Iran heel bewust ervaren. De Spirit mag weer veel dieper ervaren worden. We zullen o.a. verschillende natuurgebieden van Iran meenemen, waaronder Mount Damavand (hoogste berg), maar ook de hoofdstad Tehran, Isfahan en Shiraz. (Tehran en Shiraz dragen ook bewust de RA in de naam, waarom is dat?)
Moge Iran diep ervaren en geopenbaard worden, in combinatie met wat PERZIË is!
Het wordt een zeer diepgaande, krachtige Zoom die in de ordening na de zwarte kubus Zoom komt. Laten we dit oerveld weer bewust in beweging brengen in onszelf, vanuit onszelf. We are one, we are divine love.
Je bent van harte welkom om mee te Zoomen.
De Zoom is op vrijdagavond 8 april 2022. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live-deelnemer krijgt standaard ook de opname. Mocht je niet live kunnen deelnemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram.
Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Wie weet, tot dan.
With love, Nanco Immanuël