Ireland/Dublin Booster Meditatie

Dag lieve mensen,

Op donderdagochtend 9 februari 2023 geef ik een extra Booster meditatie vanuit het Ierse/Dublin frequentieveld. Ierland is de frequentiezone waarin het VOELEN van het levensveld, en haar elementen centraal staat. Feeling hebben met het levensveld. Een fijnbesnaarde aanwezigheid in jezelf. De oorsprong van het hart is de stemvork, de geleider om dit levensveld voor alles heen te ervaren. Het hart als middelpunt voor het leven zelf. Door deze hele precieze afstemming kan het oorspronkelijke hart weer aanwezig zijn en heel bewust ontkiemen in de oneindigheid. Dublin is als hoofdstad van Ierland het innerlijke meridiaanpunt om de lijn van het hart te zijn. Helemaal terug te gaan naar het hart, om de fijnbesnaardheid en gevoeligheid van het hart te ervaren. Vanuit de kern je hart te laten stromen en serieus te nemen. Een stabiel Dublin zorgt voor een stabiel veld waardoor je vanuit het hart altijd voor het levensveld kunt kiezen. Geen keuzes meer maakt waarin angst de ondertoon of boventoon is. Dublin trilt als oorspronkelijk hart sneller dan de kwetsuren van het aard-menselijke hart. Dublin is het ontstaan van het hart en de lijn die je kunt volgen om ook het fysieke hart hier te vullen met oneindigheid. Je hart zo krachtig te maken dat je ten aller tijden kunt kiezen voor jouw essentie. Het stabiliseert de toon van het hart, de dieptes van het hart, zodat je niet meer wegzakt in de ‘blur’ van de de matrix-lagen. Saint Patrick’s Cathedral is precies gebouwd over deze toon heen. Symbolisch de slangendoder, maar alchemistisch gezien heeft het te maken met de reikwijdte van je hart, zodat de golflengte van je hart sneller trilt dan ‘de stemmetjes’, en de ‘stille stemmetjes’ die je afhouden van waar je hier werkelijk voor bent!
Tijdens deze Booster Meditatie Zoom reizen we af naar nieuwe dieptes van de innerlijke alchemie om de golflengte van Ierland en Dublin te ervaren. Ver voorbij alle beelden huist de werkelijke betekenis in onszelf als een centraal geheugen. We gaan in de booster-meditatie vanuit het oorspronkelijke hart het fysieke/matrix hart een enorme boost geven. Het werkelijk levensveld inblazen vanuit het oerhart door de verschillende dimensies van het planetaire hart heen. Het hart mag volledig voelen wat IS! We gaan vanuit een nieuwe diepte de Dublin, the lineage en haar betekenis op AAN zetten. Ierland, haar blauwdruk, AAN zetten! Een heerlijke meditatie en een krachtbooster om nog meer te voelen en herinneren wie je bent en wat je hier komt doen. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagochtend 9 februari 2023. De zoom is van 09:30u t/m 10:40u. De uitwisseling is 7 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 7 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël