Jaarafronding 2022: Tibet Meditatie

Lieve mensen, op vrijdagavond 30 december 2022 ga ik heel bewust het 2022 programma afronden. Het kalenderjaar in afstemming afronden. Hiervoor ga ik geen tekst schrijven. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.

De afronding is van 19:40 uur tot 21:35 uur. Van 19:40 uur t/m 20:30 uur neem ik alle tijd om nog wat informatie te delen, dialogen aan te gaan en vragen te beantwoorden over de thema’s van 2022. Op 20:30u rond ik dit af. Dan is het 10 minute pauze en vanaf 20:40u is het tweede deel van het programma: Een nieuwe Tibet-blauwdruk/bekrachtigingsmeditatie. Tibet, de guardian frequentie van de Spirit van Bron-geboorte, leven voorbij reincarnatie-programma’s en Tibet is de uitgestrektheid van onze Spirit-ervaring. De jaarafronding is gratis, een vrijwillige bijdrage is van harte welkom om mijn levenswerk te ondersteunen. Vrijwillige bijdrages kunnen overgemaakt worden naar: NL84 KNAB 0514485035 tav N. Nieling
Iedereen kan vanaf 19:30u inloggen via deze link: https://zoom.us/j/8565597165?pwd=Z0FmTE9GMEJXamlLcVNNVlRMS0pQdz09  Password is (indien nodig): 565359 .
Mocht je niet aanwezig willen zijn tijdens de eerste drie kwartier, dan is het mogelijk om vanaf 20:30u in te loggen voor de meditatie. Alles wordt opgenomen. Na afloop zal ik de WeTransfer link een week lang op deze webpagina houden, en ook delen op het Telegram Forum en in het Telegram Kanaal. Ik zal de opname dus niet via de mail opsturen. Wil je deelnemen? Je bent van harte welkom. Aub geef het even door als je komt: Dit kan via het Telegram forum of via galacticheartcentre@yahoo.com . Ik zal geen bevestigingsmailtje sturen, want iedereen kan gewoon inloggen via bovenstaande link.
Voel je aub vrij om de info van deze afsluitingszoom 2022 door te sturen aan eventuele geinteresseerden of ‘nieuwe mensen’ die graag kennis willen maken met het galactische bewustzijnswerk.
Wie weet tot dan. Ik kijk er weer naar uit!
Love, Nanco

GRATIS DOWNLOAD OPNAME:

Dag prachtige mooie mensen, ook nog een keertje hier. Ik wens jullie allemaal een fenomenaal, mooi 2023 toe. Moge jullie hartewensen (nog meer) manifest worden. Moge het een jaar zijn van zelfliefde, innerlijke kracht, gezonde begrenzing, doorstroming, broeder-en-zusterschap, stilte en beweging en nog zoveel meer.

Ook veel dank voor de hele mooie jaarafsluiting van net. Hieronder stuur ik jullie de weblink toe. Het is een week lang te downloaden. Voel je aub vrij om dit bestand door te sturen aan eventuele geinteresseerden.

https://we.tl/t-Q1StW33gbT