Japan: The Alchemy of the Rising Sun

Dag lieve mensen,
Wat ontzettend fijn om het volgende Zoom-traject aan te kondigen over de omniversele blauwdruk van het land Japan: De alchemie van de rijzende Zon. De rijzende Zon heeft hierin een oneindige reikwijdte en een betekenis die voor ieder levend wezen belangrijk is.
Japan is de codenaam voor een alchemie binnenin onszelf. Japan is het oorspronkelijke geheugen van de innerlijke Bron-projectie. Wat projecteer je in de wereld en vanuit welk vertrekpunt/identiteit? Japan is ons trainingscentrum om volledig te ervaren wat het betekent om Bron te zijn. Het draagt het geheugen van de betekenis, de oorspronkelijke alchemie. Dit Bron-zijn staat los van de dualistische projecties van de matrix. Dit betekent eigenlijk dat Japan het geheugen en de kracht is van Bron in onszelf en dat we volledig kunnen doorzien hoe projectie werkt binnen alle gelaagdheden van onszelf, de psyche, het universum en binnen talloze buitenaardse civilisaties. Japan is de Bron-tornado waarbinnen jijzelf de Bron van werelden herinitieert: De Bron zijn van licht, de Bron van liefde, de Bron van jouw Aardse hologram. Japan is het vermogen om als Bron de Bron in alles te traceren. Waar komen alle signalen vandaan binnen de communicatie van dimensies? Dit geldt op oorsprong level en ook binnen de manipulatie-lagen van de ziel. Wat betekent het om vanuit je oorspronkelijk zelf jezelf te projecteren? Dit betekent ook dat je het volle geheugen hervindt hoe jij jezelf hier in deze Avatar hebt geprojecteerd. Juist door deze Bronkwaliteiten te ervaren is er het vermogen om vanuit de KERN alles te belichten en verlichten. Je doet recht aan wat iets feitelijk is. Je bent er, je kunt erbij. Bronnen traceren en aanraken, en daardoor rotsen kunnen laten bewegen. Bewustzijn kunnen zijn en kunnen verplaatsen. Bewustzijn is en beweegt, bewust. De rijzende zon heeft zoveel meer betekenis dan we soms vermoeden. Want vanuit de oorspronkelijke projector kun je jouw oorspronkelijke licht ook ‘verplaatsen’ vanuit hier-en-nu, als bekrachtiging van het hier-en-nu, en kun je het ook hier in je lijf ervaren. Japan is de belichaming van de projector. Japan legt eigenlijk ook de scheppers van de matrix bloot. Wie projecteert wat? En hoe kun je vanuit jouw oorspronkelijke projector bewegen, jezelf voelbaar zichtbaar maken maar ook de trucendoos van dualistische projectors zichtbaar maken? Dit is een belangrijke voor je eigen volledige energiemanagement. De Bron-projector in jou is de omnipresence. Je volle bewustzijn AANWEZIG. Je Avatar volledig opnieuw vanuit oorspronkelijk licht en Bron projecteren. Je bewuste en onbewuste motivaties doorzien. De heling van opgelopen schade door onbewuste projectie-energie. Japan is ook het bewustzijn waarin we het signaal van de oorspronkelijke Zon kunnen ervaren in de Aarde-Zon (Inner Earth Zon) en hoe die vortex/ dat communicatieysteem ook in ons is. Wij zijn dat als levende heelheidswezens. Wij zijn de rijzende Zon.
Tijdens deze Zoom gaan we de verschillende gezichten van het (innerlijke en uiterlijke) Japan bewustzijn aanraken. Japan is een oer-generator om te zien hoe projectie werkt, vanuit de meest bewuste geavanceerde versie tot subtiele destructieve projectie. Een bewuste projector is een vrije reiziger door de werelden van het omniversum, het universum en vooral voor hier, in je eigen lijf.
We gaan verschillende drukpunten aanraken, zoals Tokyo, Kyoto (verschillende tempels), Mount Fuji, het witte kasteel van Himeji (de witte reiger), Okinawa, Kanazawa. Ook zullen we de link leggen met de Chinese blauwdruk (hoe ligt de verbinding en waarom het spanningsveld?), ninja’s, keizers, natuurwezens, sneeuwapen, Pearl Harbor, de bommen op Hiroshima en Nagasaki. Wat is Japan en wat zijn de mogelijkheden wanneer Japan weer doorstroomt? Waarom wordt Japan zo hard aangepakt door de tijdslijnen heen?
Tijdens de Zoom gaan we verschillende meditaties/transmissies doen om de oerkracht van het innerlijke Japan in jezelf te ontdekken, te heropenen, te herkennen en op AAN te zetten. We gaan helemaal terug naar de innerlijke oer-alchemie van wat de rijzende Zon betekent. Hierdoor ontstaat er een totaal nieuwe perceptie en projectiekracht, die al vele overtuigingen en programma’s lostrillen. Japan, een mega bekrachtiging van onszelf. Het Verre Oosten herrijst weer een stukje dieper, en volledig bewust. Welcome to Inner Japan!
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Dit 2-voudige Zoom traject is op donderdagavond 9 juni 2022 (deel 1) en zaterdagavond 11 juni 2022. De Zoom beginnen beiden om 19:00u en eindigen rond 22:20 uur. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (voor het gehele traject). Iedere live deelnemer krijgt standaard de opnames. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk om de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 30 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuël