John the Baptist: A Multidimensional Clearing

Hallo lieve mensen,
Na verschillende verzoeken ga ik zaterdagavond 31 juli 2021. een extra Zoom geven over de gelaagdheden van het Johannes de Doper mind-control programma en de diepte van het doopritueel. De titel is: John the Baptist: A Multidimensional Clearing
 Johannes de Doper is een heel eigen schil die overal aanwezig is, als een vervanging van de werkelijke aanwezigheid in het VELD. Het intergalactische doopritueel gaat verder dan we soms vermoeden en daar is ook inzicht in nodig om jezelf te laten bewegen door deze frequentieschil. Deze schil is tevens belangrijk om af te pellen binnen het Covid-19 programma. De innerlijke stabiliteit die aanwezig is achter de Johannes de Doper-werkelijk is een constante aanwezigheid en beweging van pure Bron-initiatievermogens waarbinnen je de volledige kracht van initiatie tot je kan nemen. Jij bent de uitzetter van alle lagen van jouw werkelijkheid.Tijdens deze iets kortere Zoom avond gaan we tijdens het eerste deel informatie uitwisselen over de gelaagdheden van het John the Baptist programma en hoe diep het gaat. In deel 2 zullen we gedoopte mensen (in de Aardse tijdslijn) en niet-gedoopte mensen terugzetten in het oorspronkelijke veld van initiatie waarbinnen inzicht en overzicht is en waarbinnen jezelf de kracht bent om dit insertie-programma te doorbreken. We gaan tijdens deze avond de overkoepelende frequentie van aanwezigheid aanzetten en het precise punt aanwijzen waar verschillende buitenaardse projecties de ziel onder onbewuste, symbiotische hypnose houden met de Johannes de Doper trilling. Tijdens de bekrachtigende en initiërende transmissie zullen we vanuit het veld van eenheid een kernpunt loskoppelen, en jezelf weer op de oorspronkelijke overtoon zetten, die het mogelijk maakt om een motor te zijn in het volledige veld van liberation. Knowledge is power, en de Johannes de Doper firewall mag nu opengebroken worden vanuit wie jij werkelijk bent. 
Deze avond is voor iedereen om inzicht te vergaren over hoe diep het Johannes de Doper veld de werkelijkheid beinvloed. Het gaat verder dan religie. Het is een schild die over de hele wereld actief is, en met een stille, razendsnelle kracht het collectieve onbewuste mede in stand houdt. Laten we als heelheidswezens, als groepsbewustzijn een boost geven vanuit onze essentie en een belangrijk kernpunt van het John the Baptist programma aanraken…en er recht doorheen varen. Ook nemen we de formule van Leonardo da Vinci mee, en wat hij bedoelde met zijn Johannes de Doper schilderij.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom begint om 19:40 uur en eindigt rond 21:50u. Inloggen kan vanaf 19:30u. 
De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Ook kun je je opgeven voor de opname. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro. Na opgave stuur ik je zsm een praktische mail toe met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden. Wie weet tot zaterdagavond 31 juli 2021, de laatste dag van juli.
With love, Nanco