K2 Alignment

Hallo lieve mensen,

Na mijn break van 2 weken geef ik op woensdagochtend 8 november 2023 weer een volgende workshop via Zoom, die in het teken zal staan van K2. Nee, niet K3, maar K2, de op 1-na-hoogste berg op Aarde (vanuit bepaalde berekeningen). K2 is een heel eigen communicatiesysteem, 8611 meter hoog, en grotendeels gelegen in het Pakistaanse deel van Kashmir, een klein deel ligt in China. Het grens aan het Himalaya-bewustzijn.
K2 wordt door bergbeklimmers beschouwd als de moeilijkste te beklimmen berg. Achter die perceptie van de moeilijkst te beklimmen berg, wat wordt er nu eigenlijk gecommuniceerd? Welke programma’s zijn daar in werking?

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we via verschillende afstemmingen kennismaken met de unieke codes van K2, een totaal eigen reikwijdte die ons terugleidt naar een bandbreedte van onszelf waarbinnen we constant de accenten vanuit onszelf naar onszelf verschuiven. Het is de constante aanwezigheid van ons eigen eenheidsveld. Waar zijn we nu werkelijk één mee? K2 is een bewustzijn waarbinnen we onszelf constant een duwtje geven om het volledige onderzoek te zijn, het onderzoek te doen: Waar zijn we werkelijk één mee? Is dat met je eigen verbeeldingskracht, of met de meest subtiele aannames die zijn voorgeprogrammeerd binnen de atomen en cellen? Hoe ver gaat de rabbit-hole ivm aannames rondom eenheid? Waar kan een wezen in z’n onbewuste allemaal aangekoppeld zijn? En hoe kun je vanuit jouw werkelijke vrije eenheidsveld, jouw universum, weer de shift maken naar de 2e Bron? K2 is de hoeder van de formule, van 1 naar 2. De kernfusie. Het geheugen hoe 1 Bron, 2 Bronnen IS. Het is het bewust kunnen ervaren van het ontstaan van de kern-atoom.
We gaan tijdens deze Zoom naar een nieuwe diepte van de innerlijke kern, om onze Geestkracht te stretchen. Wat wordt er werkelijk bedoeld met de moeilijkste te beklimmen berg? Wat wordt er gezegd achter de invoegingen daarin?

We gaan het blanco-canvas vanuit een totaal andere kant benaderen en ervaren. Wat is er werkelijk aanwezig in/achter de K2 Mountain?
Ook gaan we heel bewust de Karakoram-gebergte verkennen, waar K2 deel van is. En ook gaan we de unieke toon van Pakistan traceren. Wat is de blauwdruk van het grote land Pakistan? En hoe werkt het China/Pakistan grensgebied precies waar K2 haar levensveld IS en ademt?
Het wordt een prachtige reis in de diepe dieptes en hoge hoogtes van jouw bewustzijn. Er mogen prachtige, nieuwe, kristallijne gevoelslagen in beweging komen. Geestesvermogens aanwezig in de cellen mogen door jouw bewustzijn ‘opgetrommeld’ worden. Het belooft een prachtige, innerlijke reis te worden. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagochtend 8 november 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:30u. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël