Kamp Vught: De Formule van de Concentratiekampen

Dag lieve mensen, Dit is een extra Zoom om de resonantie van de concentratiekampen aan te passen. De concentratiekampen zijn een formule voor een voorbestemming voor de mensheid, waar NL via o.a. Kamp Vught aangekoppeld zit aan een opgelegd apocalyptisch scenario. Een kunstmatige onvermijdelijkheid: Een tunnelvisie… Tijdens deze avond gaan we inzage creëren in de grote kaart van concentratiekampen. Hoe is het nu in elkaar gezet en hoe bepalen deze kampen/vortexpunten de bewegingen van het wereldwijde coronascript en de kronieken van leven en dood? Hoe ver reiken de geestkrachten van de concentratiekampen? En hoe kunnen we energiepatronen wijzigen?
Via Kamp Vught (Konzentrationslager Herzogenbusch) is NL aangesloten op een oorzaak-gevolg, een aangepaste blauwdruk, waar o.a. ook het Corona-beleid op is gestoeld.
Tijdens deze avond gaan we verschillende diepe reizen maken om werkelijk te zien welk bouwpakket de nazi’s en de Archonten hebben gemaakt via de concentratiekampen. Wat zijn de kampen nu werkelijk, voorbij wat we met onze ogen binnen dit lichtspectrum kunnen zien? Wat is nu de doorlopende agenda en hoe kunnen we de codes terug ‘hacken’ om een totaal andere krachtenbaan in te gaan, waarin de NL code loskomt van de frequentiezone die de nazi’s hebben geinitieerd? Wat is de code van Kamp Vught in Noord-Brabant? Wat ligt daar? Ook in het plaatsje Vught?
Tijdens deze avond gaan we vanuit de energie van NU de Geest/Het Idee van de concentratiekampen binnen, om precies te traceren hoe het psychologisch werkt? Hoe staan o.a. Dachau, Auschwitz en Treblinka in relatie tot Kamp Vught? En hoe verhoudt Kamp Vught zich met Kamp Westerbork in Drenthe? Wat wordt er nu werkelijk gecommuniceerd en op welke drukpunten zijn deze centra gebouwd? Hoe zit het nu werkelijk in elkaar?
Tijdens de avond zullen we heel gericht werken aan de data om te zien hoe de NL blauwdruk energetisch gekoppeld is aan dit Archontische veld? Welke invloed heeft het op ons energieveld hier-en-nu? En hoe kunnen we het resonantieveld en de lens van deze vortexpunten weer bewust activeren, zodat het energiepatroon wijzigt? Wat kan het oorspronkelijke hartsbewustzijn doen hierin? Bewustzijn en kennis is macht. Hoe meer we kunnen voelen en doorzien hoe het werkt, hoe meer we het innerlijke scenario kunnen wijzigen, om volledig te leven vanuit ons levensveld!
Lieve mensen, we gaan echt de diepte in op de 22-11 (samen 33). Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom-avond is op maandagavond 22 november 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:35u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 12,50 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen, kun je ook de opname aanvragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12,50 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard de opname.
Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com of via het Telegram Forum.
Na aanmelding zal ik zo spoedig mogelijk een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst ook door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot de 22-11. We gaan samen de diepte in op een krachtige wijziging in het innerlijke hologram te maken.
With love, Nanco Immanuël