Kogi: De Colombia/Panama Blauwdruk: Werken met het Maagdenvlies


Wat ben ik verheugd om aan te kondigen dat ik op zaterdagochtend 6 juli 2024 een nieuwe Zoom zal geven een zeer groot dossier, een grote bandbreedte van bewustzijn, namelijk de Colombia-Panama lijn, waar Zuid-Amerika overgaat in Midden-Amerika, en waar het Panama-Kanaal de Grote Oceaan met de Atlantische verbind.

We gaan heel bewust telepathisch communiceren met een wonderlijke stam die leeft in het leefgebied wat wij Colombia zijn gaan noemen, namelijk de KOGI. De Kogi zijn één der centrale hoeders van een bewustzijnsveld wat we het oorspronkelijke Maagdenvlies zouden kunnen noemen. Het ‘Maagdenvlies’ is een hoederschap van het kernkristal van de Aarde, als bandbreedte waar waar het voltallige heelheidswezen aanwezig is en in alle dimensies heel duidelijk onderscheid kan maken tussen Bron-realiteiten en daar waar deze wetmatigheden niet na worden geleefd. Het Maagdenvlies is de ‘opwekking’ van een krachtenveld waarin je je veld volledig schoon kunt houden. Het is een voor de 3d realiteit een onzichtbaar vlies, plasma-elektro-magnetisch frequentieveld die opereert vanuit vol bewustzijn.
We gaan op verschillende lagen voelen en waarnemen wat dit vlies is.

Zuid-Amerika is natuurlijk een innerlijke wereld-alchemie, waarin de lichtcontouren, de voltallige ruggengraat van Moeder wordt opgebouwd in de wezens op Aarde. Colombia heeft hierin een primaire functie, omdat het de hoeder is, de kracht die nodig is om volledig jouw eigen 3 op te kunnen bouwen. Colombia is het inklikken en aanwezig zijn in je eigen kernkristal. Colombia is de werkelijke communicatie van de 3, de realisatie van de 3, als een kettingreactie waardoor we ons lostrillen van de geometrie van de dualistische 3. De gehele infrastructuur waarin verbindingen, identiteiten trillen op niet-heelheid projectie wordt vrijgemaakt door het Moeder lichtwezen. Het is als het volle bewustzijn waar de grote schoonmaak plaats dient te vinden. Hierin gaan we het hebben over waarom Colombia als enige land direct vernoemd is naar Columbus. Wat was de functie van Columbus binnen het aanleggen van het schaduwweb?

Colombia is het land dat grenst aan Midden-Amerika en ‘gidst’ van en naar Midden-Amerika. Colombia gaat over naar Panama, het land van de ‘eye of the needle’. Panama is het Maagdenvlies. Het informatiepakketje waar wezens de bandbreedte zijn zodat we hun drie kunnen containen. De vortex die nodig is om de gehele spiraal van het hoederschap van de 3 te kunnen ervaren. De ontketening van werkelijke vrijheid. Heelheidswezens keren terug naar de magnetische kracht van heelheidswezens. Je zou bijna zeggen: Je zuigt jezelf weer op, of ‘je haalt jezelf weer naar binnen met je hengel’. Het landenmotto is: Pro Mundi Beneficio, betekenis; For the benefit of the world. Ja, iedereen profiteert er ook van wanneer jij weer de rechtmatige hoeder bent van je gehele wezen. Jij bent je hele wezen. Vol bewust!
Panama is eigenlijk het besturingsapparaat van je Maagdenvlies, daar waar je deze kracht vrij kunt maken. Je voelt en weet weer wat het is. Jij bent de sleutel tot de alchemie van het oog van de naald.
We gaan in een transmissie het Panama-Kanaal in, haar reikwijdte van de connector van de Grote en Atlantische Oceaan.

We gaan een grote kracht, een oerformule in werking zetten. Werken met onszelf en de Kogi Guardians. Door middel van transmissies, bekrachtiging, kennisuitwisseling en een unieke groepsdynamiek gaan we de volgende laag in van de ruggengraat en de ontlading van volle levenskracht. Je bent van harte welkom om mee te reizen.

De Zoom is op zaterdagochtend 6 juli 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël