Kristal Opstellingen Dag: De Kracht van Ordening (in Dokkum, Friesland)

Kristal-Opstelling dag

De kracht van ordening

Het Galactisch Centrum is een ongelimiteerde database. Het is een oneindig bewustzijn waarbinnen ieder wezen vrij kan reizen in het veld waar alle informatie is. Eén van de meest vergeten krachten op Aarde is ordening.
Dit betekent dat er een bewustzijn is waar ieder wezen een eigen plek heeft in het geheel. De Bron heeft een volledig inzicht/overzicht over alle bestaande wezens en levensvormen:
Wie vertegenwoordigd wat in het Ene bewustzijn? Wie ben jij, waar kom je vandaan en wat is jouw blauwdruk?

Tijdens deze dagen bundelen Nanco & Niki Immanuël hun expertises en
(reading/healing/empowerment) kwaliteiten, om met behulp van kristallen,
een groepsopstelling te doen waarin ieder een korte reading en bekrachtiging ontvangt in deze ordening. Wat is jouw code? Welk wezen en welke bewustzijnsvelden vertegenwoordig jij in het geheel? Mochten er verbindingen zijn met mensen in de groep die jij verhelderd wil hebben, zullen we dit ook meenemen. Het is een formatieproces.

Met hulp van o.a. (ook zelfmeegenomen) kristallen gaan we jouw oorspronkelijke kristallijne zelf aanraken en bewust op aan zetten. Jij mag je rechtmatige plek (nog meer) innemen. Jouw Galactische Hart mag volledig zijn en openbloeien. Maandelijks houden Nanco en Niki een kristaldag. De eerste 3 in februari, maart en april zijn in Houten.
Deze dag wordt gehouden in Dokkum, Friesland op dinsdag 7 juni 2022. (Het adres wordt een week voor tijd kenbaar gemaakt). We beginnen om 10:30u en het eindigt rond 16:30. De inloop is vanaf 10:00 uur. De uitwisseling is 100 euro per deelnemer. Er is maximaal ruimte voor 8 deelnemers. Na aanmelding zal het adres kenbaar gemaakt worden. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@gmail.com en niki.lafleur@gmail.com (graag beiden even CC-en).

With love, Nanco & Niki

Voor de kristal-formatie dagen gelden annuleringsvoorwaarden: Wanneer je minder dan 48 uur voor tijd afmeldt dient 100% van de uitwisseling betaald te worden.

Deze dag zit vol. Het is nog wel mogelijk om op te geven voor de ‘reservelijst’