Kristal Opstellingen Dag: De Kracht van Ordening (in Houten, Utrecht)

Kristal-Opstelling dagen

De kracht van ordening

Het Galactisch Centrum is een ongelimiteerde database. Het is een oneindig bewustzijn waarbinnen ieder wezen vrij kan reizen in het veld waar alle informatie is. Eén van de meest vergeten krachten op Aarde is ordening.
Dit betekent dat er een bewustzijn is waar ieder wezen een eigen plek heeft in het geheel. De Bron heeft een volledig inzicht/overzicht over alle bestaande wezens en levensvormen:
Wie vertegenwoordigd wat in het Ene bewustzijn? Wie ben jij, waar kom je vandaan en wat is jouw blauwdruk?

Tijdens deze dagen bundelen Nanco & Niki Immanuël hun expertises en
(reading/healing/empowerment) kwaliteiten, om met behulp van kristallen,
een groepsopstelling te doen waarin ieder een korte reading en bekrachtiging ontvangt in deze ordening. Wat is jouw code? Welk wezen en welke bewustzijnsvelden vertegenwoordig jij in het geheel? Mochten er verbindingen zijn met mensen in de groep die jij verhelderd wil hebben, zullen we dit ook meenemen. Het is een formatieproces.

Met hulp van o.a. (ook zelfmeegenomen) kristallen gaan we jouw oorspronkelijke kristallijne zelf aanraken en bewust op aan zetten. Jij mag je rechtmatige plek (nog meer) innemen. Jouw Galactische Hart mag volledig zijn en openbloeien.
Deze dagen worden gehouden in Houten, Utrecht. We beginnen om 10:00u 10:30 en het eindigt rond 15:30. De inloop is vanaf 9:35 uur. De uitwisseling is 100 euro per deelnemer. Er is maximaal ruimte voor 8 deelnemers. Na aanmelding zal het adres kenbaar gemaakt worden. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@gmail.com en niki.lafleur@gmail.com (graag beiden even CC-en). Er zal iedere maand één dag worden gepland. Data voor nu zijn: vrijdag 18 februari, zondag 13 maart, vrijdag 15 april 2022.

With love, Nanco & Niki

Voor de kristal-formatie dagen gelden annuleringsvoorwaarden: Wanneer je minder dan 48 uur voor tijd afmeldt dient 100% van de uitwisseling betaald te worden.