Lente Equinox Avondzoom: The Equator: Entering the Inner-Earth Sun Embassy

Hallo lieve mensen,
Op de Lente-Equinox geef ik ook een avondzoom om de codes van de dag en voor de komende 3 maanden bewust te communiceren en op AAN te zetten. Deze avondzoom is ook heel precies afgestemd en zal gaan over het bewustzijn in en achter de EVENAAR. (The Equator).
De frequentie van de Equator is in oorsprong ons oorspronkelijke reikwijdte om onze lichtlichamen volledig één te kunnen laten zijn met de Zon. Hierdoor wordt de Zon volledig van binnenuit ervaren. De Evenaar houdt dit evenbeeld recht, waardoor we op Aarde volledig vrij vanuit ons eigen unieke licht kunnen leven. De Evenaar verbindt en verdeeld de geografische 3D Aarde in een Noordelijk-en-Zuidelijk halfrond. Het is de unieke balans tussen volledig in je eigen lichtbewustzijn kunnen zijn en tegelijkertijd in dualiteit en polariteit kunnen zijn. Deze balans zorgt voor de EN-EN factor, waardoor je volledig je eigen weg kunt lopen, de oorspronkelijke informatie onophoudelijk en bewust door blijft stromen en tegelijkertijd in het domein van de matrix kunt zijn.
De Evenaar staat voor een volledig bewust immuunsysteem waarin je in kunt loggen in de ‘intensiteit’ van de Zon, en herinnert dat je dat zelf bent. De oorspronkelijke zonnecodes komen door, waardoor dit licht niet meer primair naar buiten wordt geprojecteerd. (Dat is de Zonne-simulatie die door de Demiurg in werking is gezet). Tijdens deze Zoom gaan we de Equator-bibliotheek binnen in ons eigen DNA om te ervaren hoe oneindig dit bewustzijn is. Hierdoor reizen we af naar de oorspronkelijk van de innerlijke Zonne-ambassade die in ons eigen wezen aanwezig is, de Zonne-Ambassade die in het KernKristal van de Aarde is gebouwd. Dit is de Inner Earth Sun die deze Equinox bewust recht komt te staan met onze menselijke/zielen-uitlijning. Het vermogen om vanuit en met deze reikwijdte te communiceren.
Tijdens deze Zoom gaan we het hebben over het ontstaan van de Inner Earth Sun. Hierin gaan we bewust inloggen in ons eigen vermogen om hier te zijn. Deze ambassade heeft de functie om je werkelijke essentie-licht hier te kunnen stabiliseren, en het onderscheid te kunnen maken binnen deze schil wat werkelijk licht is en wat zich voordoet als dat. Het is een vermogen om vanuit volledige aanwezigheid en doorstroming jouw licht hier in te wereld te zetten.
We gaan het evenbeeld van de oorspronkelijke Zonnecodes in, die de essentie van ons fysieke zielenbewustzijn aan weet te raken, om in deze kern te ‘ontwaken’ en jezelf voelbaar en zichtbaar te maken binnen in de laag waar de zonne-hypnose programma’s zijn ingezet. Dit bewustzijns-portaal is het epicentrum van de Lente Equinox. Moge je in heelheid aanwezig zijn in de Evenaar-bibliotheek, in de bewuste rechtstand van wat de innerlijke Zon feitelijk is, als Bron-alchemie.
Het wordt een prachtige, diepgaande, wat kortere Zoom op deze shift heel bewust in beweging te brengen. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op dinsdagavond 21 maart 2023. De zoom is van 19:00u t/m 21:30u. De uitwisseling is 10,21 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10,21 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël