Lente Equinox Basis-Meditatie: The Mont Blanc/Jungfrau Alignment

Dag lieve mensen,

Op de vooravond (20 maart 2023) van de Lente-Equinox geef ik een verdiepings-Zoom, een booster/empowerment-meditatie die een basistoon vormen voor de Lente-Equinox. Deze Zoom zal gaan over het aanwezige bewustzijn van de hoogste berg van de Alpen en West-Europa: De Mont Blanc, in verhouding tot de Jungfrau.
De Mont-Blanc, aanwezig op de grens tussen Frankrijk en Italië, in het ‘auraveld’ met Zwitserland, is een belangrijke container van informatie. De Mont Blanc is een fysieke verschijningsvorm waarin het bewustzijn de ‘witte evolutie’ waarneemt. Mensen en intergalactische allianties weten heel goed wat er gaande is met het witte veld. Het witte veld van pure geestkracht, van het blanco canvas die nodig is om werkelijk vanuit het Bron Al/Niets te kunnen scheppen. Het blanco canvas om vanuit weten wie je bent, onbevooroordeeld te zijn, en vanuit een vrije Geest/imagination co-creator te zijn. Op matrix level wordt er grootschalig misbruik gemaakt van het witte veld, er is ontzettend veel mee geknoeid omdat het gehackte witte bewustzijn fungeert als het scherm waar onze neurologische werkelijkheid op wordt geprojecteerd. Hierdoor zien wij wat wij zien vanuit een matrix-oriëntatie: De beelden, de Aarde, de sterren, de lichamen worden in dit witte veld dromend gehouden. Dit witte veld is bedoeld om de werkelijke VRIJE informatie buiten het zicht van mensen te houden, waardoor ze zichzelf niet volledig vanuit binnenuit-en vanuit vrijheid kunnen zien.
De Mont Blanc is ons innerlijk bewustzijn die vanuit het oorspronkelijke oer-witte-veld dit witte schaduwveld, ofwel de onzichtbare realiteiten, in beweging kan brengen. De Mont Blanc kan de diaprojector van de matrix zichtbaar maken, en welke impact dit ‘doek’ heeft. Hierdoor vindt de geboorte plaats van het oorspronkelijke VOELEN en oorspronkelijk WAARNEMEN. Het wordt geboren in onze fysieke, planetaire Avatars. Dit is de informatie-voorziening van de Jungfrau: de wereldberoemde berg in Zwitserland.
Tijdens deze kortere Zoom gaan we heel bewust deze reuzenkrachten in onszelf ervaren, voelen, observeren en in beweging brengen. Hierin zullen we de blauwdrukken van Zwitserland,Italië en Franrijk meenemen. Waar raken ze elkaar in onze innerlijke alchemie? Wat is de betekenis van deze landen-alchemie in onszelf? En wat gebeurt er als deze krachtenvelden vanuit ons en in ons samenvallen? Tijdens de meditatie gaan we de reikwijdte in van de Mont Blanc en Jungfrau-bibliotheken om deze informatie-voorzieningen en ervaringen te ontsluiten in onszelf.
Een bijzondere basis-setting voordat de Lente-Equinox zijn/haar intrede doet.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op maandagavond 20 maart 2023. De zoom is van 19:40u t/m 21:25u. De uitwisseling is 7,50 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 7,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël