Lente Equinox: Entering Mount Kilimanjaro

Aloha geliefde allemaal,

Ook tijdens de Lente-Equinox zal ik een heel bewust, afgestemd programma aanbieden via Zoom om de bewustzijnsvelden van de lente in te luiden. Hiervoor zal ik wederom 3 workshops via Zoom geven. Eentje op de vooravond, eentje in de ochtend van de equinox en eentje ‘s avonds. Wat heerlijk dat het weer lente is: De tijd van ontkieming, groei en bloei, nieuw leven.

De eerste Zoom-workshop zal zijn op woensdagavond 20 maart 2024. Deze zal gaan over de innerlijke reikwijdte van Mount Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika en één van de bekendste images binnen het Afrikaanse veld. Mount Kilimanjaro, als hoeder van de Serengeti, is een Bron van overvloed van het Levensveld. O.a. giraffen, olifanten en andere dieren leven rondom deze berg.
Dit is een frequentie waarin de alchemie van ontkieming centraal staat. Mount Kilimanjaro fungeert als een communicatie-station die rechtstreeks teruggaat een oorspronkelijke eenheid in mensen, en in relatie tot Planeet Aarde, en niet alleen de Aarde, maar ook het hele kosmische rasterwerk waar de Aarde en de mensheid onderdeel van is. Kilimanjaro is het punt waar we als mensheid in het ontstaansveld van eenheid zijn. Eenheid IS een eigen geheugen en die ervaring is ergens ontsprongen. Als een Bron van waaruit een bloem ontstaat en openbloeit. Het is een zetel van het lente-bewustzijn.

Tijdens deze eerste Zoom van de Lente-Equinox gaan we een innerlijke kosmische reis maken in de informatie-database van Kilimanjaro. We mogen volledig van binnenuit voelen wat Kilimanjaro is, en hoe ver het geheugen strekt tot in de alchemie van Al-Dat-Is. Kilimanjaro is één van de primaire bergen op Aarde die het geheugen heeft geinstalleerd voor wat er nodig is om de belichaming te zijn van de Grote Shift.
We gaan Kilimanjaro voelen in het innerlijke bewustzijn vol betekenis. De wereld van alchemie waarin we ook de connectie leggen met de blauwdruk van Afrika en Tanzania, in wiens oppervlak de berg aanwezig is.

We gaan één van de ‘kronen’ van Moeder Aarde in onszelf ervaren en het communicatiesysteem in beweging brengen.
Het wordt een zalige, intieme en uitgestrekte innerlijke reis.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op woensdagavond 20 maart 2024. De zoom is van 19:00u t/m 21:15u. De uitwisseling is 8,88 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8,88 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël