Lente Equinox Ochtendzoom: Butterfly Consciousness

Dag lieve mensen,
Op 21 maart 2023 geef ik een ochtend-en-avond Zoom mbt de Lente Equinox. De Equinox-dagen zijn natuurlijk uniek omdat ze door de tijdslijnen heen communicatie-en-portaalrasterwerken openen door de matrix van de 4 seizoenen. Het zijn oorspronkelijke ‘injecties’ vanuit ons superbewustzijn waarin de centrale toon wordt gezet voor de komende 3 maanden in de tijd. Het zijn verdiepingsdagen waarin de initiĆ«rende vermogens in onszelf sterk expanderen en nog voelbaarder zijn.
Tijdens deze Lente-Equinox ochtendzoom zullen we weer een basisveld neerzetten vanuit het Elven-Bewustzijn om alle senses voor NU op maximaal aan te zetten, om van daaruit de oorspronkelijke symmetrie in te gaan van de butterflies, ofwel de vlinders.
Het zeer fijngevoelige vlinder-bewustzijn in onszelf brengt ons terug in het resonantieveld van jouw vrijheid binnen al jouw kleuren. Jouw kleuren voelen, zien, waarnemen en jouw kleuren zijn, in de wereld zetten. Jouw oorspronkelijk ontstaan is door de barrieres heengebroken en is ook gewoon hier-en-nu, in JOU. Jij bent dat oorspronkelijke heelheidswezen. De vlinders zijn het volledige besef dat je gewoon HIER bent, just here. Bron is gewoon hier, er zit niks op, en er zit niks omheen, of aangeplakt. Het is de meesterlijke eenvoud in jou, de voelsprieten afgestemd op de realisatie van ‘so up, so below’. De butterfly in jou neemt waar vanuit hier. De butterfly is de constante aanwezigheid van so up, so below. Juist door dit constante besef kleeft er niks meer aan je. Bewustzijn is, en weet, voelt, ervaart dat dit het moment is. Jij bent hier-en-nu Bron.
Tijdens deze kortere Zoom gaan we afreizen naar de volledige symmetrie en geometrie van de vlinder, waarin jouw volledige waarneming van jezelf ervoor zorgt dat je hier als Bron kunt leven. Het is het vermogen om jezelf door dit gewaarzijn wakker te schudden in diepe lagen van de slaap, niet-aanwezigheid en de dood. De vlinder in jou is vrij, veilig en legt precies bloot wat de verschillende stadia van de cocon zijn, en hoe de cocon doorwerkt in het menselijke bewuste en onbewuste. Moge je tijdens dit begin van de Lente-Equinox aangeraakt worden door de verschillende gevoelsdimensies van de butterfly.
Tijdens deze Zoom gaan we dmv afstemming, bekrachtiging, meditatie en kennisuitwisseling jouw ‘Butterfly Effect’ heel bewust in beweging brengen. We gaan ‘inloggen’ in waar het vlinder-bewustzijn is ontstaan en hoe je ermee en vanuit kunt communiceren en bewegen. Je bent van harte welkom om de Lente Equinox mee te vieren tijdens deze Zoom.

Deze kortere Zoom is op dinsdagochtend 21 maart 2023. De zoom is van 10:00u t/m 11:40u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl