Lezing/Ervaringsavond (in Capelle aan den IJssel) – door Nanco Immanuël

Het Galactisch Hart: De Thuiskomst

Hallo lieve mensen,

Wat ontzettend fijn om op woensdagavond 15 juni 2022 een langere ervaringsavond/lezing/bekrachtigingsavond te geven in Capelle a/d IJssel. Ik wil Centrum Sensibel van harte bedanken dat ik welkom ben in hun mooie centrum. Capelle a/d IJssel is voor mij heel bijzonder, omdat ik daar in mijn kinderjaren heb gewoond.

Tijdens deze ervaringsavond zullen we door middel van meditaties/transmissies en kennisuitwisseling de dieptes gaan ervaren van ons innerlijke Galactisch Centrum.
Al duizenden jaren wordt er gesproken en geschreven over een Galactic Alignment en het bewustzijn waarbinnen we het Einde der Tijden ervaren. Het bewust aanwezig zijn in een oneindig liefdesbewustzijn die IS en praktisch toepasbaar is. Een afstemming waarin we onszelf volledig kunnen ervaren in het grote NU moment, voorbij hoe we tijd-en-ruimte hier beleven.
Het Galactisch Centrum, de Bron van onze galaxie, is voor ons menselijke bewustzijn en het bewustzijn van dit zonnestelsel van enorm belang. Juist omdat het Galactisch Centrum de Bron is van onze eigen innerlijke bibliotheek, waarin we volledige vrijheid ervaren en alle (dwars)verbanden kunnen zien binnen alles wat IS, alles wat leeft, en alles wat aanwezig is binnen de schepping. Hoe verhoudt alles zich tot elkaar, micro-macro? Het is het bewustzijn waarbinnen je jezelf helemaal kunt zien in wie je bent, in alle interdimensionale-en-multidimensionale realiteiten van jezelf. Het Galactisch Centrum is de innerlijke Bron die de sluiers opheft en een volledig inzicht-overzicht biedt met betrekking tot onze psychologie. Waarom ervaren we wat we ervaren en waarom voelen we wat we voelen, bewust en onbewust? Het Galactisch Centrum is onze bewuste toegang tot het volledige bestaan, het volledige geheugen van wat-is, en wat onze werkelijkheid door de tijdslijnen heen heeft gevormd. Het Galactisch Centrum is de oneindige kracht, de waarnemer die doorziet wat er met het bewustzijn is gebeurd, in essentie en binnen verschillende vallen van bewustzijn die mensen en buitenaardse civilisaties hebben gemaakt.
Het Galactische Hart/Het Galactische Centrum is een volle aanwezigheid, en ‘pompt’ de oneindige expansie van ons bewustzijn door alle realiteiten heen. Het is het bewustzijn waarin we beseffen dat Bron in ons aanwezig is en overal doorheen ademt en leeft.
Tijdens deze ervaringsavond/lezing gaan we heel bewust de nieuwe dieptes/de reikwijdtes ervaren van het Galactisch Centrum. Hoe kun je door middel van afstemming samenvallen met jouw eigen Galactisch Centrum Bibliotheek, waarin jij de hoeder bent van je eigen informatievoorziening en jouw bewuste energie-doorstromingen? Hoe kun je je een grote draai maken in jezelf, zodat jouw heelheid weer jouw startpunt is? Wat is het Einde der Tijden en wat gebeurt er praktisch wanneer de alchemie van het Galactisch Hart haar intrede doet?
In de Nieuwe Tijd zal de mensheid en de Aarde weer kunnen ervaren dat het één is met zichzelf, met Bron. In de oneindige, onbevlekte cyclus van het Galactisch Centrum, waarbinnen we als scheppende wezens weer bewust onderdeel zijn van het AL, en vrije reizigers binnen de universa en de kosmos. De Aardse mens heeft hierin weer de mogelijkheid om in bewust contact te staan met ouderlijke (buitenaardse) rassen die samen met ons de kracht/de herinneringen hoeden waar de mensheid werkelijk vandaan komt en waar we vanuit een nieuwe jasje weer terug kunnen keren.
Tijdens deze avond gaan we het Galactisch Centrum in onszelf ervaren om de eenheid te ervaren met deze grote pomp, het oneindige hartsbewustzijn.
Het wordt een diepgaande, multi-gelaagde avond waarin de heelheid van ons mens-zijn centraal staat. En hierin zullen we ook de codes van Capelle a/d IJsseleen stuk meenemen. Welke rol heeft Zuid-Holland en Nederland binnen het bovenstaande proces?

Ik heb er veel zin in.

De avond wordt op woensdagavond 15 juni 2022 gehouden. We beginnen op 19:30u en het duurt tot 22:15. De inloop is vanaf 19:10 uur. Het adres is: Johan Jongkindrade 285c
2908 CC in Capelle aan den IJssel

De uitwisseling is 20 euro per deelnemer. Gelieve contant te betalen bij binnenkomst. Je kunt je opgeven via: galacticheartcentre@yahoo.com

With love,

Nanco Immanuël

——-
Nanco, 38, is een bewust galactisch mens en werkt al ongeveer 17 jaar met vele bewustzijnsgroepen om grote transformaties te bewerkstelligen.
Nanco is o.a. bekend om zijn snelgroeiende YouTube kanaal over Galactisch Bewustzijn, waarin hij ook veelal werkt met de Nederlandse en Belgische blauwdruk, en de functie van de mensen die in dit DNA aanwezig zijn. Nanco’s YouTube Kanaal is: (7) Galactic Heart Channel – YouTube . Zijn website is: https://www.galactic-heart-centre.nl