Lion’s Gate 8:8: De Ochtendafstemming

Lieve mensen, op maandag 8 augustus 2022 (de 8-8) is de Leeuwenpoort-dag. Het is een viering van alles-wat-het-leven-IS. Het is volledig zorg dragen voor alles in het innerlijke universum. Tegelijkertijd is het 1 van de 8 poorten van het Gouden Jerusalem. (Lion’s Gate is naast de Golden Gate).
Op deze 8-8 dag geef ik een ochtend-en een avondzoom om heel bewust de frequentievelden/codes op AAN te zetten. Wat wenst er gecommuniceerd en in beweging gebracht te worden?
Tijdens de ochtendzoom gaan de Leeuwenpoort vanuit een galactisch perspectief ervaren en waarnemen. We gaan het hebben over de interdimensionale en innerlijke functie van de Lion’s Gate, als innerlijke alchemie en als centraal drukpunt op Aarde, als hoeder van het Gouden Jerusalem-bewustzijn. We gaan een reis maken naar de Mumbasa, de hoeders van het universum waar het Leeuwen-bewustzijn IS en is ontstaan. We gaan ook een totaal Zij hebben ook een unieke functie in het verbindingssysteem met het humanoide ras op Aarde. Hoe werken deze bewustzijnslijnen en hoe kunnen we heel bewust aanwezig zijn in het oorspronkelijke krachtenveld/het ‘inlogsysteem’ van deze stabiele Bronkracht?
Ook staat deze 8-8 volledig in het teken van het doorzien van de wetten van karma. Karma is een belangrijk deel geworden van de wetmatigheden op deze planeet. Het is één van de kernpilaren binnen alle invoegingen die zijn gedaan op religieus, geloofsovertuigingen en nieuw-age vlak. We gaan één van de facetten van de Leeuwenpoort in beweging brengen en dat is het vermogen om de wetten van karma te doorzien. De Bron traceren? Wie heeft ze gecreëerd en hoe werkt het door in kleine subtiliteiten? Hoe zijn de karma programma’s in elkaar gezet? Hoe werken ze door? Deze ochtend is een eerste ‘activatie’, een boost om dit gelaagde programma te overschrijven.
Tijdens deze ochtendzoom geef ik een interdimensionale meditatie en wordt er kennis uitgewisseld over de bovenstaande thema’s. Let’s make and let’s be the 8-8 shift.
We beginnen om 10.00u en eindigen om 12:00u. Inloggen kan vanaf 9:50u. De uitwisseling is 8,88 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt ook standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8,88 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het Telegram forum. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
Love, Nanco Immanuel