Lion’s Gate 8:8: Noah’s Arc

Lieve mensen, dit is de avondzoom voor de 8:8 Leeuwenpoort. Deze is los te volgen. Het sluit wel naadloos aan op de ochtendzoom, maar de zoom staat op zichzelf. Op deze avondzoom, die volledig in het teken staat van de Lion’s Gate Bibliotheek, gaan we het hebben over de intergalactische oorsprong van de Ark van Noach: Het is de tijd ervoor. De Bijbelse versie van de Ark van Noach valt onder de tijdsinserties en interdimensionale simulaties. Het is een essentieel archief in ons eigen heelheidsbewustzijn omdat de Ark van Noach de verwijziging is naar het frequentieveld/de bewustzijnsstaat waarin we dienen te zijn om het Ene-Momentum te ervaren waarbinnen alles plaatsvindt. Het is een golflengte/een bereik waarbinnen we kunnen ervaren hoe het is om in de stilte van de storm te zijn. Hierin zijn we direct aanwezig in ons eigen ruimteschip en kunnen we het volledige ‘plan’ in onszelf ervaren van hoe oneindige interdimensionale ruimteschepen vanuit binnenuit ontstaan. Hoe wij direct samenzijn met het plan van de alliantie om de Aarde te bevruchten met de AL-staat van het bewustzijn. Het is een staat van bewustzijn waarin het veld van de innerlijke kapitein zo stevig staat dat je de gehele schepping kunt ervaren, en direct door de simulatie heen valt. Letterlijk ALLES kan zien hoe het bewustzijn is vastgezet in deze fysieke lichamen. De Ark van Noach is het vermogen om de kracht te zijn, de kracht te kunnen hanteren van de werkelijke alchemie van het Witte Canvas en waar de Aarde en de mensheid voor is voorbestemd. De Ark van Noach is een onthecht bewustzijn waarin juist de onthechting ervoor zorgt dat je alles kan zien zoals het werkelijk is: Het is een intacte waarnemer. De Ark van Noach is een convenant, een frequentiezone waarbinnen je de gehele geschiedenis van de Aarde, de mensheid, kan ervaren en zien binnen een groter galactisch perspectief. Het is jouw ingang in het ene momentum, waarbinnen je ook de toegang bent tot de blauwdrukken van de dierenrijken. De dieren hebben een essentiele functie in het verhaal van Noach. Waar Noach in de Bijbelse versie de opdracht krijgt om alle dieren te verzamelen, in koppeltjes van 2, mannelijk en vrouwelijk. Wat wordt hier nu werkelijk mee bedoeld? De Leeuwenkracht is de stabiliteit in het veld waardoor we dit ook ten volle kunnen ervaren.
Juist omdat we hierin de stilte in de storm zijn kunnen we in onze oorspronkelijke Ark van Noach codes de kracht hanteren van het Ene momentum waarbinnen alles zich voltrekt, waardoor we ook de bouw van de Grote Piramde van Gizeh kunnen zien en wijzigingen aan kunnen brengen in de energiebanen die o.a. dmv Cheops werden ingevoerd. Dit is voor ons een essentiële, omdat het ons volledige inzage geeft in hoe de Wetten van Karma zijn ingevoegd. Hierdoor is het bewustzijn in staat om deze software te doorzien en ook letterlijk uit te zetten. Dit is een kerncode die op de 8:8 in het bewustzijn wordt gebracht, door onszelf.
Tijdens deze Zoom gaan we de bovenstaande factoren tot één geheel smeden. Wat is de Ark van Noach werkelijk, hoe verhoudt het zich tot het dierenrijk, de bouw van de Grote Piramide, en hoe kan dit bewustzijn de karmische programma’s software inzien en uitschakelen? Letterlijk zoals je een computer uit kunt zetten?!
Tijdens deze Zoom gaan we weer werken vanuit de balans tussen meditatie, ervaren, initiëren, en kennisuitwisseling. We gaan ook een nieuwe diepte in van de stille ademhaling, in beweging, om de werkelijke achtergrond van Noah’s Arc te ontsluiten. Het wordt een zeer krachtige, gelaagde en diepgaande Zoom. Moge de Leeuwenpoort-archieven weer bewust doorstromen. Het levensveld, the life-force. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op maandagavond 8 augustus 2022. De avond begint om 19:00u en duurt tot 22:10u. De uitwisseling is 12,88 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12,88 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuël