Lion’s Gate: The Original Blueprint Beyond the Chakra Systems

MOMENTEEL ZIJN ER NOG EEN PAAR PLEKKEN BESCHIKBAAR

Hallo lieve mensen,

Wat heerlijk om aan te kondigen dat ik op zondag 7 augustus 2022 weer een live-activatiedag ga geven: Dit keer in Lekkerkerk, Krimpenerwaard, Zuid-Holland. Wederom heel fijn om in mijn geboorteregio te zijn. Ik wil Joke van harte bedanken voor het mede-mogelijk maken van deze dag en voor het wederom openstellen van haar woning.

Deze dag staat in het teken van de Leeuwenpoort, die op 8:8 is, maar op deze dag al ingeleid wordt. De Leeuwenpoort is één van de 8 poorten van het Gouden Jerusalem. Het Gouden Jerusalem is de codenaam voor een oneindig, innerlijk scheppingsvermogen waarin de mensheid tot volledige Bron-en-zelfrealisatie is gekomen. De “ascensie” van je hologram, de doorgang door de matrix-doolhof. Kies maar een term…
Tijdens deze dag in Lekkerkerk gaan we verschillende innerlijke krachten en informatiepakketjes uitpakken met betrekking tot het ontstaan van de chakra’s. Wat is de werkelijke Geest achter de chakra’s? Waar zijn ze ontstaan en wat is het nu werkelijk, voorbij alle geprogrammeerde systemen? We leven momenteel in een zeer precise, interdimensionale schil van kristal/energiemanipulatie. Een projectiesysteem die dit gehele lichaam bij elkaar houdt: Alles op zn plek houdt. Maar van waaruit wordt dit georchestreeerd?
Tijdens deze dag gaan we heel bewust afreizen naar de oorspronkelijke Geest van wat chakra’s werkelijk zijn om de insertieprogramma’s op te sporen? Op welke toon is dit fysieke lichaam gezet? Hierdoor komen we terecht in de intergalactische achtergrond van Egypte en de archieven waarin oorsprong en de schepper van de matrix elkaar gaan ontmoeten. In het woord Chakra is RA aanwezig, de oorsprong van de Blue Avian civilisaties. Ra is een innerlijke wetmatigheid, ofwel de toon van de Law of One, en ons rechtstreekse 1 zijn met Bron. We gaan de gehele dag samen zijn in de resonantie van het Mens-Blue Avian universum om de multi-universele ‘geschiedenis’ van en achter de chakra’s te ervaren. We gaan hierin een weg banen door een ingebouwd uitlees/meekijk/detectiesysteem die ons lichaam koppelt aan de creator(en) van de matrix! Wat zijn de verschillende gelaagdheden en belangen achter de chakra-systemen? We gaan op de 7-8 beweging brengen in de niet-uitgelijnde Bron van de 7 chakra’s. We dienen te kunnen voelen/zien/ervaren wat de krachten zijn die zichzelf voor de ‘werkelijke basis’ schuiven. De bouwers van de lichamen. We gaan vanuit hier-en-nu de Egyptische droomwereld in om een nieuwe weg te zijn, een nieuwe weg te banen.
Tijdens de dag worden er verschillende meditaties/transmissies gehouden om dit in beweging te brengen. We gaan ook een nieuwe diepte in in de kosmische, innerlijke, bewuste ademhaling. Verder zal er in verschillende lagen informatie worden uitgewisseld, binnen een dynamisch groepsproces.
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Ik heb er ontzettend veel zin in.
De dag wordt gegeven in Lekkerkerk, Zuid-Holland. We beginnen om 10:30u en eindigen rond 17:30 uur. De inloop is vanaf 10:05u. De uitwisseling is 75 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Tijdens de dag zijn koffie/thee/versnaperingen en lunch inclusief. Ongeveer 10 dagen voor tijd zal ik aan alle deelnemers een praktische mail toesturen met het adres.
Het begint al aardig vol te lopen, momenteel zijn er nog een paar plekken beschikbaar.

Voor deze dag geldt een annuleringsvoorwaarde: Wanneer je minder dan 48 uur voor tijd afmeldt dient 100% van de uitwisseling betaald te worden.